Sarbatori de iarna la bordul Royal Caribbean International

Home « Turism « Croaziere

În ultimii ani, tot mai mulţi români au ales să-şi petreacă sărbătorile de iarnă pe vase de croazieră sau pe insule exotice, departe de zăpada şi frigul din ţară.

Ce-i determină pe aceştia să aleagă astfel de vacanţe nu este greu de ghicit! Motive sunt destule, unele dintre ele referindu-se la faptul că aceste călătorii "pe apă" le oferă senzaţia că locuiesc în nişte oraşe plutitoare care oferă tot luxul, confortul şi divertismentul de care au nevoie. Mai mult, le permit, în acelaşi timp, ca într-o singură vacanţă să puncteze mai multe destinaţii. Şi ce destinaţii! Caraibe, Alaska, Hawaii etc.

Un astfel de oraş plutitor este cel de pe vasele de croazieră Royal Caribbean International, care dispun de toate facilităţile pe care le poate avea un vas de croazieră de lux.

La bordul unui astfel de vas, turiştii au posibilitatea să patineze pe gheaţă, în timp ce vasul îi poartă pe apele din apropierea Caraibelor, sau să escaladeze un perete stâncos amenajat la bord, ce se înalţă zeci de metri deasupra oceanului.

Turiştii care aleg să călătorească prin lume la bordul unor astfel de vase luxoase au acces nelimitat şi gratuit la toate facilităţile de divertisment: de la simulator de surf, perete de căţărare, patinoar, sală de fitness, piscine, jacuzzi, spectacole de teatru şi Broadway, tiroliană şi până la cinematograf, teren de golf, bibliotecă etc.

Dat fiind faptul că Royal Caribbean International este cunoscut pentru că reuşeşte să ofere o gamă foarte largă de activităţi recreaţionale şi de divertisment pentru toate vârstele şi gusturile, atenţia personalului este orientată către o vacanţă completă pentru întreaga familie.

Nici cei mici nu se vor plictisi, pentru că pe vasele din flota Royal Caribbean International a fost dezvoltat programul Adventure Ocean şi Teens, prin care copiii şi adolescenţii sunt atraşi în activităţi atent supravegheate de către personalul calificat şi organizate în şapte grupe, separate în funcţie de vârstă.

Pentru o experienţă demnă de poveste, copiii au parte de unele facilităţi cum ar fi lumea Dreamworks, unde vor putea trăi momente feerice alături de personajele îndrăgite din producţii precum Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda etc. Iar fetiţele cu vârste cuprinse între 4 şi 11 ani vor avea surpriza unei croaziere de vis alături de cea mai cunoscută şi îndrăgită păpuşă din lume, Barbie, cu care se pot fotografia.

Name
Printre cele mai faimoase vase de croazieră marca Royal Caribbean International se numără "Radiance of the Seas" şi "Serenade of the Seas", care se remarcă prin luxul de la bord, dar şi prin facilităţile de cazare.

Radiance of the Seas

Radiance of the Seas este unul dintre cele mai bune vase de croazieră ale Royal Caribbean International, care combină cu succes confortul sporit, camerele spaţioase şi luxoase cu viteza ameţitoare, lifturile din geam cu vedere spre ocean şi magazinul pe 10 etaje.

Ca mai toate vasele Royal Caribbean, Radiance of the Seas are un parc acvatic, o zonă dedicată fanilor sporturilor nautice, terenuri de volei şi baschet, piscine whirlpool în aer liber, casino, patinoar, teatru, club de noapte, show-uri cu muzică live, sală de conferinţă etc.

Serenade of the Seas

Aşa cum îi spune şi numele, Serenade of the Seas oferă o experienţă încântătoare, privită, de ce mai multe ori, ca o "serenadă". Comparativ cu alte vase, Serenade of the Seas are mai multe cabine exterioare, lifturi din geam cu vedere spre ocean, un magazin pe 9 etaje şi tehnologie de ultimă generaţie.

La bordul vasului Serenade of the Seas, întreaga atmosferă este susţinută şi antrenată de numeroasele show-uri cu muzică live, dar şi de muzica din cluburile de noapte. La toate acestea se adaugă un parc acvatic, o zonă dedicată fanilor sporturilor nautice, terenuri de volei şi baschet, piscine whirlpool în aer liber, dar şi promenade cu magazine, pub-uri, baruri de degustat.

Cât costă un astfel de răsfăţ pe apă? Un pachet mediu de 7 zile, pentru două persoane, este de circa 1.700 de euro, iar cel mai scump pachet (o cabină owner suite pentru trei persoane) ajunge să coste chiar şi 15.000 de euro.

 

 

 

Irina B.

sursa foto: blogs.ft.com

 

 

 

Publicat in: decembrie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement