O dată-n viață cu Tahiti Cruise

Home « Turism « Croaziere

Excursie în Tahiti? Cine nu a visat cel puțin o dată la asta... Însă, cum prețurile exorbitante ne rețin pe mulți dintre noi, ne-am gândit să facem o excursie... virtuală. Fără socoteli, bani, planuri, ci totul pe nepusă masă. O experiență „o dată-n viață” la bordul unei croaziere de lux, cu cele mai pretențioase facilități! Sună bine, așa-i? Tocmai de aceea, îndeletniciți-vă cu o serie de informații despre Tahiti, menite să vă introducă în atmosfera exotică a unei croaziere luxoase...

 

Ape limpezi, palmieri, pești colorați și nisip fin. Sunt doar câteva dintre ingrediențele unui sejur de lux în Tahiti. În vasta întindere a Oceanului Pacific, între continente majore precum Australia, America de Nord și Japonia, se află un grup de insule exotice cu o frumusețe de neexplorat: Tahiti. Frumusețea Oceanului Pacific, îmbinată cu frumusețea naturală a insulelor, transformă Tahiti în cea mai dorită destinație de vacanță din întreaga lume. Există multe căi de a ajunge în Tahiti, însă nimic nu se compară cu traseul și priveliștea oferite de o croazieră.

 

Experiențe exotice

Iar pentru o experiență de „o dată-n viață”, croazierele de lux sunt modurile perfecte de a călători relaxat spre o astfel de destinație exotică. Ele oferă o mulțime de facilități atât pe punte, cât și în sala de spectacole. Astfel, indiferent de câte zile veți petrece până la destinație, veți avea parte de timp de calitate alături de prieteni sau familie. Distracțiile și centrele de relaxare sunt la discreție, iar expediția oferă posibilitatea de a exploara flora și fauna din Tahiti, în timpul staționărilor în porturi.

 

Iar una dintre cele mai apreciate linii de croazieră cu destinația Tahiti este Tahiti Gruise. Compania de turism s-a specializat pe organizarea excursiilor către Tahiti, fiind una dintre cele mai complete croaziere privind cazarea, serviciile și facilitățile oferite. Aceste Croaziere au câștigat multă popularitate în ultimul timp, în special în rândul tinerilor căsătoriți, care aleg destinația pentru luna de miere. S-au impus pe piața transportului turistic cu ajutorul ospitalității lor și cu ajutorul surprizelor oferite tinerilor căsătoriți.

 

All tour cu Tahiti Cruise

Tahiti cuprinde insule mici, fiecare mai interesantă și mai ofertantă decât cealaltă. Pentru a le parcurge pe toate, trebuie să vă plănuiţi cu câteva săptămâni bune vacanța. Astfel, veţi putea alege o linie de croazieră care are opriri la fiecare insulă în parte. Chiar și așa, nu veţi putea explora întru-totul terenurile. Însă, puteți testa plajele cu nisip alb și explora viața marină, experimentând sporturi precum norkeling și scuba-diving, unde veţii vedea recife de corali uimitoare. Romantic, nu?

 

Iar toate acestea le puteți experimenta cu ajutorul facilităților oferite de Tahiti Cruise. O călătorie obișnuită durează 7 zile, însă se poate extinde în funcție de dorințele fiecăruia. Tocmai de aceea e ideal să vă planificaţi vacanța cu câteva săptămâni înainte, asigurându-vă că veţi bifa fiecare loc și veţi gusta fiecare preparat culinar tradițional. Astfel, experiența va fi cu siguranță una de neuitat.

 

Pachete personalizate

Ei bine, ajungem și la partea mai puțin plăcută buzunarului nostru: prețurile. Linia de croaziere Tahiti oferă pachete personalizate în funcție de dorințele fiecăruia. Astfel, tu trebuie doar să spui câte zile, ce facilități, ce stil de sejur și ce tip de croazieră preferi: evadare romantică, lună de miere, pachete de familie sau excursie cu experiențe, care oferă lecții de scufundări și snorkeling. Prețul pachetelor de 7 zile variază între 2.000 și 3.000 de dolari de persoană, iar celor extinse (între 14 și 40 de zile) variază între 4.000 și 8.000 de dolari.

 

 

Gina R.

sursa foto: murrayontravel.com

Publicat in: august 2013
Etichete pentru acest articol: croaziera, destinatii turistice, Tahiti Cruise, yacht
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement