Noi stiluri de croaziere pentru vara 2013 (foto)

Home « Turism « Croaziere

Șantierul naval Sunreef Yachts a produs o linie de yachturi luxoase, care a făcut valuri la lansarea din 2000. Născut parcă în apele Mării Mediterane, pe coasta Mării Baltice, Sunreef yachts aduce în 2013 două noi modele de ambarcațiuni: yachtul 60 LOFT și catamaranul de lux 90 Power. Două modele destinate turismului de croazieră, ale căror design a fost plănuit și realizat pe o perioadă de șase luni, de inginerii navali de la Sunreef.

60 LOFT marchează un concept inovator, a ceea ce compania consideră un vas de lux în „pret-a-porter” - un yacht mereu pregătit de navigație, orientat spre performanță, care combină luxul și confortul într-un vas croazieră. Construit cu tone de caracteristici de personalizare atât la interior cât și la exterior, potențialii clienți pot alege la achiziționare trei modele contemporane de design, care variază de la chic la clasic. Astfel, ambarcațiunea 60 LOFT de 18 metri lungime poate avea un design chic cu nuanțe maritime, un design alb-negru (pentru o abordare Art Deco) sau un design clasic (precum alegerea unui mobilier din lemn de nuc).

60 LOFT și 90 Power

60 LOFT oferă confort pentru la șase persoane și doi membri ai echipajului. Cele trei cabine de oaspeți și două camere ale echipajului au baie proprie, spații de stocare și geamuri mari, care să ofere luminozitate. Yachtul deține o zonă pentru divertisment, amenajată cu o zonă de odihnă și caracteristici automatizate, precum sistemul de Navylecdomotic, care permite controlul asupra luminilor și a aerului condiționat, permițând totodatăși monitorizarea nivelului de energie.

60 LOFT și 90 Power au fost proiectate pentru uz personal, nu pentru curse, însă perfomanța lor este mai mult decât satisfăcătoare pentru ambarcațiuni private de croazieră. 90 Power este fratele mai mare al modelului de viteză 85 Power. La acest catamaran de lux compania a adăugat șapte metri în lățime, pentru a combina avamtajele catamaranului cu design-ul și forța unui motoryacht.

90 Power are aproape 26 de metri lungime, oferind utilizatorului spații de stocare a jucăriilor nautice și o tehnologie eco-savvy, destintă consumului redus de combustibil. Acesta dispune de o punte principală spațioasă, care se întinde pe toată raza oferind o zonă de luat masa, zone de relaxare, vederi panoramce și o zonă destinată plajei. Interiorul a fosta menajat cu o pivniță de vinuri și o bucătărie de dimensiuni standard, cu mobilier în stilul art deco contemporan.

90 Power are un aspect sportiv, însă poate fi utilizat pentru vacanțe de croazieră. Cu o gama de 3.500 de mile marine, cu o viteză de aproximativ 13,2 mph și o lățime de fascicul de 11 metri, 90 Power poate fi considerat o bijuterie unicată, o croazieră în stil de motoryacht. Indiferent de modelul care te atrage, 60 LOFT sau 90 Power, ambele ambarcațiuni abia ieșite din mâna inginerilor de pe șantierul naval Sunreef vor face valuri în sezonul de vară 2013, pe tot globul, spun specialiștii.

Gina R.

Foto: justluxe.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement