Luxul unei croaziere în Insulele Canare (foto)

Home « Turism « Croaziere

Mare, soare, plaje tropicale... cine nu visează la o croazieră de lux spre una dintre cele mai exotice destinații ale lumii? Zone pline de relaxare, în care să te bucuri de un cocktail din fructe exotice sau o expediție prin cele mai întunecate păduri tropicale.... Sună tentant, nu-i așa? Dacă până acum banii erau un impediment al escapadei tale, e timpul iei atitudine! Nu ne referim la două job-uri sau la ture de noapte, ci la a începe vânătoarea de promoții...

Croazierele de lux au promoții de până la 50% aproape în fiecare anotimp al anului, astfel că poți să îți planifici croaziera cu calm. Și, așa, ca bonus, îți pot spune că printre cele mai atractive promoții le vei găsi pe Promocroaziere.com. Însă, înainte de a te avânta către o croazieră de lux cu preț mic, află câte ceva despre destinația oferită! Nu de alta, dar să nu te trezești că ajungi în zonă a lumii pe care nici măcar nu ți-ai dorit să o vezi. Motiv pentru care, noi îți vom prezenta câteva destinații de odată-n viață. Iar pentru început ne oprim la Insulele Canare.

„Bijuteriile Oceanului Atlantic”

Insulele Canare sunt, de fapt, un arhipelag constituit din șapte insule vulcanice, numite și „bijuteriile Oceanului Atlantic”. Ele se află destul de aproape de coasta de nord-vest a Africii și reprezintă una dintre cele mai naturale zone de pe întreg globul pământesc. În funcție de insula aleasă, climatul poate fi umed sau foarte uscat. Iar ca specii unice în lume pot fi întâlnite arborele de drago (Dracaena draco) și pădurile de dafini Laurisilva.

Economia insulelor este bazată exclusiv pe turism și agricultură tropicală, motiv pentru care primirea va fi una total neașteptată. Vei putea să guști preparate culinare tradiționale bazate pe ingrediente precum banane sau tutun și multe alte amestecuri interesante, pe care nici măcar nu ți le-ai fi imaginat. Iar cele mai renumite plaje pentru confort și viață de noapte activă se află în insula Tenerife și se numesc Playa de Las Americas, Los Cristianos situate în Sud și Puerto de la Cruz in Nord.

Atracții turistice din Insulele Canare

În Tenerife:

El Teide – este conul vulcanic 3.718 m care se zărește de la 30-40 km depărtare. Este locul legendar unde s-a filmat pelicula „Planeta maimuțelor”.
Localitatea Icod de Vinos – aici se poate vedea și atinge arbore dragon milenar (Dracanea draco). Este cel mai vechi copac de pe insulă.
Garachico – este un orașul care a intrat în istoria locului după ce a fost distrus de pirați în 1706.
Orașul Santiago del Teide care deține cea mai mare și luxoasă expoziție europeană de perle.
Loro Parque: parcul gigant al Europei, care are o suprafață de 135.000 m² și unde se pot admira cele mai fascinante specii de papagali, pinguini, crocodili, lei, tigri și multe alte specii de animale

Pe insula La Gomera:

Portul San Sebastian – este prima oprire a lui Cristofor Columb înainte de a descoperi Lumea Nouă.
Parcul Național Garajonay – un Patrimoniu Național protejat de UNESCO.

Pe Gran Canaria:
De obicei se face un transfer cu vaporul către la capitala insulei, Las Palmas de Gran Canaria. Turul orașului este absolut spectaculos, iar plaja Playa del Inglés este una dintre cele mai fascinante întinderi cu dune de nisip din lume.

Prețurile pentru asemenea croaziere de lux, care să facă un tur complet al Insulelor Canare, pornesc, de obicei, de la 3.000 de euro și pot depăși uneori chiar și 10.000 de euro, în funcție de croaziera aleasă, facilitățile oferite și durata sejurului. Pe perioada promoțiilor, multe dintre cele mai costisitoare croaziere de lux către Insulele Canare costă în jurul a 4.000 de euro.

Gina Rotaru

Publicat in: octombrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement