Laura Cosoi, cu feribotul prin Grecia

Home « Turism « Croaziere

Vară, soare, căldură istovitoare... cu ce merge mai bine dacă nu cu o escapadă în largul mării, cu feribotul? Iar Laura Cosoi a aflat asta pe propria-i piele. Actrița se bucură zielele acestea de o vacanță relaxantă în Grecia, pe Insula Thassos. Ce face și cum își petrece timpul liber? Ei bine, se îndeletnicește cu activități... marine.

Mai exact cu plimbări romantice pe mare... Se știe că frumoasa actriță este o mare iubitoare a peisajului maritim, motiv pentru care își alege destinațiile de vacanță în funcție de priveliște.

Dacă zilele trecute a făcut o scurtă plimbare prin Turcia, astăzi o vedem pe Laura Cosoi într-o escapadă pe apele grecești. A ales Thasoss ca destinație de vacanță și profită din plin de peisajul maritim.

După un shooting inedit pentru fani, pe una dintre plajele din Thassos, astăzi Laura a ales o plimbare relaxantă cu feribotul, unde s-a fotografiat hrănind pescărușii. Și, cum era de așteptat, a împărtășit cu noi imaginile, pentru a-și întreține legătura cu fanii.

Lucru ce i-a adus nu doar laude, ci și comentarii favorabile. Fanii se arată fascinați de peisajul oferit de insula grecească Thasoss și așteaptă cu nerăbdare noi informații și fotografii din vacanța actriței. O vacanță organizată pe ultima sută de metri. Însă, iată că se dovedește a fi una interesantă atât pentru Laura, cât și pentru fanii ei.

Motiv pentru care, noi promitem să stăm cu ochii pe ea în timpul vacanței sale în Thassos. Cine știe, poate astfel aflăm și ce distracții nautice îi plac actriței noastre...

Autor: Gina Rotaru

Sursă foto: facebook.com/lauracosoi

 

Publicat in: iunie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement