Cum sa ne organizam vacanta de vara perfecta?

Home « Turism « Croaziere
Vara, mai mult ca niciodata, cuvantul vacanta e pe buzele multora dintre noi.  
Vacanta cumparata din timp, poate veni cu reduceri importante, mai ales ca in cazul acestei destinatii, perioadele de early booking sunt mai fixe si calculate pe perioada mai lunga de timp, pentru ca gradul de ocupare este mai predictibil.
Pentru a se plia cat mai bine pe nevoile clientilor in vacanta, Eturia a lansat anul trecut pachetele Family Vacations, special concepute pentru familiile cu copii, circuite cu dificultate medie si sejururi la plaja la resorturi cu activitati pentru copii.
Avantajele principale ale unei croaziere sunt: program complet cu zbor, transferuri, cazare, masa, asistenta turistica, acces la facilitatile de pe vapor pentru plaja si distractie, diferite activitati, dar mai ales posibilitatea de a vizita mai multe destinatii intr-o singura excursie.
Astfel aveti cele mai mari sanse sa va cazati intr-un loc pe care vi l-ati dorit de multa vreme si in care seara aveti ce face, sunt magazine, este eventual un port si promenada superba, nu este un loc pustiu unde sa va plictisiti si sa va plangeti vacanta si sa nu aveti ce face si vedea in afara de sot, sotie si copii.
Iar acum la final vreau sa vorbesc putin si despre ceea ce puteti cumpara de acolo din vacantele voastre, eternele souveniruri pe care fiecare le avem acasa, mai mult sau mai putin, un simplu si micut obiect, pietricica alba, scoica frumoasa, ceva care sa ne aminteasca de vacanta.
Cu cat drag ne uitam acasa la aceste mici amintiri, cate emotii poarta ele, toate aceste amintiri ne infrumuseteaza clipele uneori.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: iunie 2017
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement