Crystal Cruises

Home « Turism « Croaziere
Linia de croazieră Crystal Cruises a fost creată în anul 1988, cu viziunea de a stabili standarde complet noi în croazierele de lux şi explorarea mărilor lumii.  
Linia de croaziera Carnival Cruise Lines si-a imbogatit activitatile la piscine cu jocuri precum Hairy Chest Competition, Rubber Chicken Olympics sau Battle of the Sexes. 
Un vas de croaziera care promite raiul pe mare pentru pasagerii ei. Pentru aceia dintre dumneavoastra care vor ce e mai bun din conceptul de croaziera, MSC Cruises a creat conceptul unic de 6 stele: MSC Yacht Club. Daca nu sunteti fanul salilor de fitness, unele vase va ofera chiar si terenuri de baschet, pereti de escalada si piste de rollerblading, pentru cei iubitori de mai multa miscare. Croaziera ta poate incepe din Antiqua, locul unui confort si al unei intimitati aparte.
De obicei, vasele de croaziera navigheaza in timpul noptii si ajung in portul urmator dimineata devreme. Pentru multi insa, principala activitate intr- croaziera este sa stea intr-un fotoliu confortabil si sa citeasca carte buna. Vasele de croaziera pe fluvii in Europa cu itinerarii pe Dunare, Rhin, Main sant vase de 80- 220 pasageri cu un echipaj cuprins intre 35-85. In urma platii, rezervarea dumneavoastra se confirma definitiv urmand sa primiti detaliile rezervarii si biletul de croaziera.
Operand pe destinatii europene cum sunt Grecia, Croatia dar si exotice precum Brazilia, MSC Musica va ofera sentimentul de armonie, indiferent de croaziera pe care alegeti. Calatorii si aventura in largul marilor, pe vase luxoase de croaziera, albastrul apei si al cerului, locuri si peisaje incantatoare si relaxare in conditii pe care nu le credeai posibile. Nava de pasageri face parte din cea mai renumită linie de vase de croazieră din lume, Crystal Cruises. Seabourn Cruises este linie de croaziera de lux, ale carei ambarcatiuni de dimenisiuni mici ofera intimitate.
Uite un exemplu gasit acum, la repezeala: croaziera de 7 nopti, cu Norwegian Gem. Avand camere pentru 1 080 de calatori, Crystal Serenity este un vas de croaziera de marime medie, insa nimic din ceea ce gasim aici nu putem spune ca este de calitate medie. Incercati liniile de lux precum Cunard, Crystal Cruises, Silversea si Radisson Seven Seas. Multa lume, in special barbatii, tinerii si persoanele active considera croaziera stupida si sedentara. Croaziera in jurul lumii este calatorie cu adevarat incredibila, in care aveti ocazia de a descoperi intreaga lume. Sa spunem ca suntem intr- croaziera in puteti incepe dimineata cu un mic-dejun matinal sau cu plimbare/alergat pe punte sau puteti sa luati un mic-dejun linistit in sufragerie. Încă de la lansarea ei în 2003, Crystal Serenity a fost constant votata ca fiind una dintre cele mai bune nave de croazieră din lume, conform revistei de turism Conde Nast Traveler.
 
sursa foto: pinterest
Publicat in: aprilie 2017
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement