Croazierele MSC mai ieftine cu 50% (foto)

Home « Turism « Croaziere

Reduceri de sute de euro la vacanțele de croazieră primăvara! Compania MSC a lansat pe piață vacanțe cu 50% off în perioada primăverii, la destinații din marea Mediterană. Iar ofertele par să facă cu ochiul la milioane de turiști! Nu de alta, dar la numai o zi de la lansarea lor pe piață vânzările au depășit așteptările companiilor concurente! Asta pentru că rata de achiziționare este de aproximativ două sau trei vacante de croaziere pe zi, pentru două sau trei persoane. Vă întrebați de ce? Ei bine, prețurile pornesc de la 250 de euro și pot depăși 1.000 de euro la destinațiile la care mai ieri ajungeau cu peste 2.500 de euro! Ce spuneți, ne facem bagajul?

Italia, Tunisia, Spania, Grecia, Italia... toate destinațiile într-o singură vacanță! Iar dacă această vacanță se lungește pe cinci sau opt zile, iar prețul ei pornește de la 250 de euro pentru o persoană, atunci chiar simți că ai prins un „best deal”. Iar asta nu e tot! Dacă ai visat la o vacanță de croazieră în Israel sau în palma de Mallorca, acum este ocazia pentru a prinde un bilet ieftin. Asta pentru că aceste destinații au cele mai mari reduceri... chiar și de 50%. Astfel, un sejur de 8 zile pe croazieră de peste 1.500 de euro poate ajunge la prețuri chiar și de 500 de euro.

Între 30 și 60% off! 

Cele mai multe oferte se găsesc la vacanțele de croazieră din Turcia, Grecia, Spania și Italia unde prețurile se situează în jurul a 250 de euro, sejurul de 8 zile. Marea majoritate a prețurilor către aceste destinații sunt cu reduceroi între 25 și 44%, iar unele dintre ele își mențin ofertele la sejururi prelungite care pot ajunge la 12 zile. Una dintre cele mai atractive oferte se regăsește la o vacanță de croazieră de 12 zile care atinge destinațiile: Grecia, Turcia, Israel și Italia, la prețul de 1164 de euro, având o reducere de 40%. Oferta este cu atât mai valoroasă cu cât compania de croazieră oferă pe această rută, în această sumă, pensiune completă.

Croazierele MSC în Mediterană

Linia de croaziere MSC este una dintre cele mai cunoscute pentru siguranța, calitatea și facilitățile oferite în desursul sejururilor. Compania este specializată pe rute în Marea Mediterană și este una dintre puținele care se bucură de o creștere anuală constantă în ceea ce privește numărul de turiști nou veniți! De asemenea, se poate lăuda cu o largă bază de date privind clientela fidelă, pe care compania a câștigat-o de-a lungul a zeci de ani de experiență pe piața internațională a turismului de croazieră. Anul acesta, compania de croaziere MSC a intrat în colaborare cu Portul Constanța, de unde va avea plecări în 2014. Cel puțin asta spun oficialitățile portuare constănțene, care au fost deja informate de intinerariul companiei! Așadar, dacă anul acesta îmbarcarea în croazierele MSC va putea fi făcută din marile pirturi cheie ale lumii, de anul viitor, românii se vor putea îmbarca învacanțe pe croaziere MSC direct din Portul Constanța!

Gina Rotaru

Foto: thediscerningtravelers.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement