Croaziere pentru luna de miere 2014 (foto)

Home « Turism « Croaziere

V-ați ales verighetele, ați spus DA și vă gândiți la o lună de miere romantică? Îmbarcați-vă în una dintre croaziere pentru luna de miere 2014 cu intinerarii în păduri tropicale exotice și plaje cu nisip negru din Hawaii, surf în ape turcoaz din Caraibe sau tururi de castele înconjurate de ape în Europa! Anul viitor, sărbătoriți cea mai frumoasă perioadă din viața voastră într-o croazieră pentru luna de miere, la cel mai accesibil, convenabil și romantic mod posibil în 2014! Noi am ales câteva croaziere pentru luna de miere 2014 în funcție de vasul de croazieră, destinații, dar și de prețuri! Iată ce am găsit:

Celebrity Silhouette

Cea mai nouă navă de la Celebrity Cruises radiază o atmosfera romantică, de intimitate. Interiorul este elegant, hotel de tip boutique, ideal pentru priveliști fermecătoare prin apele din Hawaii sau Caraibe. Locuri în care compania trimite croaziere pentru luna de miere 2014 de 7 nopți, cu facilități speciale pentru proaspeții căsătoriți, la prețuri reduse ce variază între 350-1.000 de euro. Multe dintre prețurile sprte această destinație au un desicount de aproximativ 60% în prima și a doua lunii a verii la multe companii care organizează croaziere pentru luna de miere 2014.

Crystal Serenity

Crystal Serenity găzduiește doar 1.070 de pasageri, tematica companiei fiind luxul de excepție, intinerarii sofisticate, centre spa ultra-moderne cu jacuzzi și o gamă largă de activități care pot fi practicate în doi. Este un vas de croazieră destinat vacanțelor romantice pe mare, în special pentru vacanțe de croaziere pentru luna de miere.

Croaziere Serenity își petrec verile în Europa și oferă croaziere pentru luna de miere de zece și șapte nopți. Prețul pentru o vacanță de 10 nopți cu all inclusive, într-o cabină cu vedere la mare poate ajunge la 6.000 de dolari de persoană. Însă, în perioada verii, există o mulțime de reduceri care vă pot oferi croaziere pentru luna de miere 2014 chiar și cu 1.000 de dolari de persoană.

Wind Surf

Mediterană, Caraibe, Corsica, Reublica Dominicană... Aveți o mulțime de opțiuni, iar prețurile pentru cea mai costisitoare cabină sunt în jurul a 1499 dolari pe persoană, pentru o navigație de șapte nopți, cu mese și activități incluse. Este un velier cu cinci catarge, care navighează mai mult cu ajutorul motoarelor puternice, iar interiorul este amenajat elegant, într-un mod intim pentru confort sporit. Un vas ideal pentru croaziere pentru luna de miere, considerat navă de lux casual, cu servicii atractive.

Iara cestea sunt doar câteva dintre celebrele croaziere pentru luna de miere, care afișează pe propriile site-uri reduceri de aproximativ 70% la intinerariile de vară. Astfel, dacă visați la croaziere pentru luna de miere, este momentul ideal de a pune mâna pe o ofertă spre destinații exotice! Nu credeți?

Gina Rotaru

Foto: Windstar Cruises

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement