Croaziere în Delta Dunării de 1 Mai

Home « Turism « Croaziere

Vine vine... 1 Mai, iar toate gândurile noastre se îndreaptă la o vacanță relaxantă! Uităm de toate problemele de la serviciu și ne bucurăm de timp liber alături de cei dragi! Unde anume ne petrecem vacanța de 1 Mai? Mulți optează pentru momente de relaxare în familie, alții și-au făcut deja rezervări la hotelurile din străinătate, iar noi ne îndreptăm atenția către o distracție maritimă ca la carte! Și când spunem asta nu ne referim la skijet sau adrenalină, ci la o mini croazieră pe un hotel plutitor în Delta Dunării! Da, anul acesta suntem fani ecoturismului românesc și facem naveta între Marea Neagră, râurile de munte și faimoasa Delta Dunării.

Ofertele din partea hotelierilor și a agențiilor de turism nu contenesc să apară, iar extraopțiunile cuprind o gamă largă de plimbări pe apă cu diferite ambarcațiuni. De la ski nautic și până la pescuit, hotelierii organizează excursii și facilități pentru ca vacanța de 1 Mai să fie cât mai comodă! Motiv pentru care, anul acesta, turismul în Delta Dunării se „bate” cot la cot cu turismul în Marea Neagră. Prețurile la cazări sunt aproape aceleași, iar excursiile organizate sunt mult mai numeroase. În plus, Delta Dunării este o destinație ideală pentru vacanța de 1 Mai dacă preferi intimitate și relaxare!

Traseu de 5 zile/4 nopți

Croazierele pe Delta Dunării se realizează cu un hoteluri plutitoare de patru stele, fiecare hotel având o capacitate de cazare pentru 18 persoane. Programul este de cinci zile (patru nopți), iar turiștii beneficiază de servicii de pensiune completă pe toata durata sejurului. Organizatorii oferă turiștilor cafea sauy apă minerală la fiecare mic dejun, iar doritorii pot beneficia de meniuri dietetice și vegetariene. În timpul sejurului pe croazieră se organizează și deplasări prin delta Dunării cu bărci cu motor, iar permisele pentru dustracții nautice (pescuit și momeli) sunt oferite pe durata sejurului de organizatori contra cost.

Prețurile pentru croaziera în delta Dunării de 1 Mai variază în funcție de dimensiunea grupului cu care hotelul plutitor pleacă din port. Spre exemplu, o persoană va plăti 75 euro pe noapte pentru cazare dacă face parte dintr-un grup de 18 persoane și 70 euro pe noapte pentru cazare dacă face parte dintr-un grup de 36 de persoane. În aceste prețuri nu sunt incluse permise de pescuit şi momeli, ghidul vorbitor de limba franceză, engleză, germană, deplasările cu ambarcaţiuni rapide, băuturi alcoolice, programul artistic șia sigurarea medicală. Cu toate acestea, prețul este rezonabil în comparație cu o croazieră în Marea Neagră! Așadar, tu pentru care ai opta pentru vacanța de 1 Mai: Delta Dunării sau Marea Neagră?

Gina Rotaru

Foto: www.indanubedelta.ro

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: croaziere, croaziere Dunare, vacanta Delta Dunarii
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement