Croaziere iefine de Valentine's Day

Home « Turism « Croaziere

Vacanță romantică pe un vas de croazieră? Acum e momentul! Nu de alta, dar agențiile de turism au lansat pe piață oferte last minute la escapadele de Valentine's Day.  Pentru luna februarie, cele mai râvnite vase de croaziere charter și-au pus la bătaie ultimele locuri pentru vacanțele pe mare din luna februarie. Motiv pentru care, marea majoritatea vin cu 50% off! Cât despre destinații, mai toate sunt cu iz exotic...

Croazierele au optat pentru trasee în Mediterană, astfel că punctele forte ale ofertelor sunt în locații precum Grecia, Italia, Spania, Croația, Tunisia, iar reducerile către aceste destinații sunt între 35-51%. Motiv pentru care, croazierele de peste 1.000 de euro, au ajuns să coste în jur de 500 de euro, pentru un sejur romantic de 8 zile, la cinci stele plus...

Top oferte în Mediterană

Dacă nu-ți puteai permite o vacanță pe un vas de croazieră ultra luxos, acum o poți face! Prețurile pentru sejururile de 8 zile, la patru și cinci stele variază între 480 de euro și 670 de euro, la reduceri de 50%. Toate liniile de croazieră, care oferă promoții pentru luna februarie, sunt de patru sau cinci stele. Iar printre cele mai apreciate, cu recunoaștere mondială, sunt Costa Cruises, MSC, Costa Pacifica, Norwegian Jade și Legend of the Seas. Vase de croazieră elegante, moderne și cu servicii ultra luxoase, care își vând în general excursiile la prețuri de peste 1.000 de euro.

Lux la reducere pentru Caraibe

Bineînțeles, există și oferte la nivel și mai înalt, pentru cei mai pretențioși, cu destinația... Insulele Caraibe. Aici prețurile scad de la peste 2.500 de euro, pentru un sejur de 8 zile, până la 1.300. Însă, totul ține de facilitățile dorite, tipul de vas de croazieră ales și zonele de staționare. Una dintre cele mai profitabile oferte se zărește la Costa Luminosa, de 5 stele, care oferă servicii de all inclusive, la 1.289 cu taxe incluse, pentru un sejur de 9 zile.

Ce mai, februarie este luna vacanțelor pentru îndrăgostiți! Este perioada în care se găsesc cele mai tentante oferte în turismul de croazieră! Așadar, dacă ai sperat la o croazieră de lux, la prețuri modice, acum ai șansa să ți-o faci cadou! Ofertele le puteți găsi pe Promocroisiere.com, iar ofertele sunt pentru ultimele locuri, în regim de last minute. Așa că, dacă într-adevăr vrei o vacanță pe una dintre aceste croaziere, trebuie să te grăbești cu rezervările, pentru a prinde locuri pentru Valentine's Day! Enjoy la shopping!

Gina Rotaru

Foto: Msccruises.co.za

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement