Croaziere de top, de Crăciun! (foto)

Home « Turism « Croaziere

Instalații, sute de beculețe colorate, artificii și servire impecabilă! Incredientele perfecte pentru vacanța de Crăciun! Iar liniile de croazieră importante au început deja pregătirile afișând intinerariile și facilitățile pentru Sărbătorile de Iarnă! Astfel că, indiferent că vrei vacanță de Crăciun, Revelion sau ambele, ai de unde alege! Destinațiile variază între zone exotice și friguroase, gata să mulțumească fiecare tip de client.

Ce-i drept, multe linii de croazieră tind către destinații exotice de top, precum Insulele Caraibe, Mexic, Marea Mediterană, America de Sud și Hawaii, preferate de majoritarea clienților fideli. Însă, nu-ți face probleme! Există și croaziere care oferă vacanțe la Polul Nord. Cele mai tentante croaziere din decembrie către America de Sud le organizează Celebrity Cruises (celebritycruises.com) și Royal Caribbean International (royalcaribbean.com). Iar Royal Caraibean pune la dispoziția clienților săi celebra „Oasis of the Sea”.

Insulele Caraibe

Mai multe linii de croazieră afișează oferte excepționale la croazierele cu destinația Caraibe. Princess Cruises (princess.com) oferă șapte noți de Crăciun la bordul „Grand Princess”, care are opriri în Aruba, Cays Prințesa și Curacao. Carnival Cruise (carnival.com) oferă șapte zile în Caraibe la bordul „Valor” și „Liberty”. Fiecare dintre aceste croaziere navighează și în Ajunul Crăciunului pentru a vizita porturile Cozumel, Grand Cayman, Belize City și Montego Bay. Iar Disney Magic (disneycruise.disney.go.com) oferă două croaziere de șase nopți în Port Canaveral, din Miami. Porturile pe care turiștii le vor putea vizita sunt Key West, Cozumel, Castaway Cay și Georgetown.

Hawaii

Crystal Cruises (crystalcruises.com) și Norwegian Cruise Line (ncl.com) oferă croaziere până Hawaii. Pasagerii vor naviga la bordul „Crystal Symphony” , timp de 14 zile. Acest itinerariu include vacanta de Crăciun pe mare și vizitează insulele Maui, Hawaii, Kauai Oahu. În plus, are o staționare de final, în portul Ensenada, Mexic. Norwegian Cruise Line oferă șapte zile pe croaziera „Pride of America” cu destinația Hawaii. Turiștii vor petrece câte două zile pe fiecare dintre insulele Oahu, Maui și Kauai.

Mexic

Compania Carnival Cruise oferă opt trasee de croazieră în decembrie, toate spre Mexic, la bordul croazierelor „Spirit”, „Splendor"” și „Inspiration”. Croaziere spornesc din Los Angeles și vor naviga două nopți prin Baja, Mexic lu Riviera mexicană. Porturile de escală includ Cabo San Lucas, Ensenada, Puerto Vallarta, Mazatlan și La Paz.

Bahamas

Royal Caribbean și Carnival Cruise oferă excursii de top în Bahamas. Ele pun la dispoziție croazierele „Enchantment of the Seas”, „Fascination” și „Pride” . Plecările cu Carnival Cruise se fac din porturile Port Canaveral și Jacksonville, Florida, iar cu Royal Caribbean din Baltimore. Croaziere Carnival Cruise oferă excursii de trei, cinci sau șapte zile și se întoare în punclul de plecare în ziua de Crăciun, după ce a vizitat porturile Key West, Nassau și Freeport. Royal Caribbean oferă șapte nopți de croazieră în Ajunul Crăciunului și vizite în porturile Port Canaveral, Cay Coco și Nassau.

Mediterană

Norwegian Cruise Line oferă două croaziere pe Mediterana la bordul „Norwegian Jade”. Itinerariile include 10 zile în estul Mediteranei sau un tur de 11 zile între Țara Sfântă și Marea Mediterană. Fiecare croazieră pleacă de la Roma și călătorește în țări precum Egipt, Turcia, Grecia, Israel și Cipru.

Oferte veți găsi la orice tip de croazieră și destinație veți alege. Însă, înainte de a spune DA, analizați cu atenție prețurile și facilitățile, pentru a fi complet informați înainte de a urca la bord. Astfel veți evita surpirzele neplăcute, riscând să aflați că nu este fix ceea ce v-ați imaginat! Spor la vizualizări și vă așteptăm cu sugestii, întrebări sau... imagini vesele din vacanță!

Gina Rotaru

Foto: telegraph.co.uk

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement