Croaziere de primăvară – oferte și destinații

Home « Turism « Croaziere

A trecut târgul de Turism al României, însă ofertele la vacante de croaziera se mențin la cote mari! Piața croazierelor a început să prindă contur și în România, tot mai muți oameni optând pentru vacanțe pe mare în schimbul destinațiilor fixe. Motivul: prețurile sunt aproape la același nivel, iar vacanațele de croazieră oferă mai multe facilități decât o vacanță într-o locație fixă, fie ea și într-o țară exotică. Cât despre prețuri, tour operatorii încearcă să le mențină la un nivel mediu, care se clasează în jurul a 400-700 de euro pentru sejurul de 8 zile în Mediterană!

Mult sau puțin, numai cumpărătorul poate ști, după ce se scotocește prin buzunare. Însă, cum nouă prețurile ne-au făcut cu ochiul, ne-am gândit să facem o selecție de oferte la vacanțe de croaziere care bifează destinații atractive și chiar exotice, la prețuri convenabile. Asta pentru că în plin sezon de reduceri, chiar se merită să ridicăm ștacheta și să visăm la o destinație exclusivistă! Nu credeți? Iar dacă vorbim despre destinații în Mediterană, prețurile scad și mai puternic, ajungând chiar la nivelul unei vacanțe de 5 zile în Grecia.

Șase zile de la 279 de euro

Pe scurt, recucere de peste 66% la croazierele cu intinerarii precum Italia, Spania, Insulele Baleare și Corsica. Astfel, îți poți achizițiuona un sejur de 6 zile pe croazieră de la 279 de euro (în cabină interioară al cărui preț era de 800 de euro), 379 de euro (în cabină exterioară – de la 930 de euro), 579 de euro (cabină cu balcon – de la 1.100 euro) și 970 (o suită – de la 1.600 euro). Iara ceasta nu este singura oferă cu asemenea discount-uri de pe piață, însă ele variază în funcție de datele de plecare. Dacă vrei la început de vară, în plin sezon, reducerile sunt mult mai mic, ajungându-se la un procent de 10-15%. Dacă optezi pentru o vacanță la început de primăvară sau spre sfârșitul toamnei, prețurile suunt reduse chiar și cu 70%.

Prețurile medii: 400-700 de euro

Nici la nivelul mediu de preț ofertele nu stau rău! Spre exemplu, un sejur de 8 zile tot în medietarană, dar cu alte destinații, pornește de la 400 de euro și poate depăși 700 de euro în funcție de intinerariu și facilitățile oferite pe întreaga perioadă a sejurului. Unele nave de croazieră oferă turiștilor piscine exterioare și interioare, restaurante cu specifice, saună, jacuzzi și chiar SPA. Cele mai multe oferte se regăsesc la croazierele cu intinerarii precum Sicilia, Grecia, Turcia, Malta sau Palma de Mallorca, Ibiza, Monte Carlo .... De asemenea, ca oferte mai găsim croaziere cu intinerariile Spania, Insulele Baleare, Malta, Italia.

Marea majoritate a cestor croazieră au facilități de all inclusive și organizează sejururi în toate perioadele anului. Cu toate acestea, cele mai multe vânzări și oferte se regăsesc în perioadele de primăvară și cele de toamnă, când marea majoritate a oamenilor își plănuiesc concediile. Există, însă, și croaziere care se bucură de un număr mare de clienți și pe timp de iarnă, cele mai multe având ca destinație: Antarctica. Tu în care categorie de turiști de încadrezi?

Gina Rotaru  

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement