Croaziere de Paște 2013 – prețuri și destinații

Home « Turism « Croaziere

Gata, mai sunt câteva zile până la vacanța de 1 Mai și aproape o săptămână până la Paște! Cu toții ne pregătim bagajele, iar agențiile de turism pachetele promoționale... În timp ce mulți dintre noi au optat pentru vacanțe pe litoralul românesc sau în străinătate, alții s-au îndreptat către vacanțe de croaziere de Paște 2013, care să le ofere toate facilitățile necesare plus un sejur de vis! Dacă nu ți-ai rezervat încă un loc, ți-am pregătit cele mai tari oferte de croaziere de Paște 2013, care te plimbă prin locații precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Tunisia și... Delta Dunării!

2013 clar e anul ecologiei și al ecoturismului! Iar Delta Dunării este a doua destinație preferată a românilor pentru sărbătoarea de Paște, după litoralul românesc. Asta nu înseamnă că litoralul grecesc, bulgăresc sau turcesc nu sunt la mare căutare pentru vacanța de Paște 2013. Croazierele pentru vacanța de Paște 2013 nu au fost pe primul loc în alegerea românilor, însă s-au poziționat în vânzări cu un procent mai sus față de anul trecut. Semn că românii au început să se deschidă turismului de croazieră, înțelegând pusurile în beneficii și facilități!

Croaziere de Paște 2013

Dacă în anii trecut vacanțele de croaziere nu scădeau sub 500 de euro de persoană, dacă ești ceva mai norocos, poți beneficia de o vacanță de croazieră de 3 zile chiar și la ...150 de euro. Totul ține de cât de înverșunat ești încăutări! Cele mai căutate croaziere de Paște 2013 sunt în Mediterană. Românii optează pentru Grecia, Spania, Italia și Bulgaria ca destinații, iar prețurile pentru trei zile pe mare pornesc de la 200 euro de persaonă și pot ajunge la 600 în funcție de facilitățile oferite. Iar la 600 de euro beneficiezi de un regim all inclusive la orice intinerariu din Mediterană ai alege (Grecia, Spania, Italia, Bulgaria și chiar Turcia). Prețuirle sunt ceva mai atractive față de cele percepute de români la croazierele pe Delta Dunării, însă nici aici lucrurile nu par să stea rău.

Croaziere în Delta Dunării

Croazierele pe Delta Dunării sunt hoteluri plutitoare de patru stele, Fiecare hotel are o capacitate de cazare pentru 18 persoane, iar programul este de cinci zile (patru nopți), cu pensiune completă pe toata durata sejurului. În acest timp se organizează distracții nautice pe skijet, plimbări cu barca sau pescuit de relaxare în grupuri. Prețuirle se situează în jurul a 75 de euro pe noapte de persoană. În preț nu sunt incluse facilități precum ghid vorbitor de limba franceză, engleză, germană, deplasări cu ambarcaţiuni rapide, băuturi alcoolice, program artistic sau sigurare medicală. Tu ce spui, spre ce direcție te îndrepți pentru vacanța de 1 Mai și sărbătoarea de Paște?

Gina Rotaru

Foto: www.iglucruise.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement