Croaziere de lux spre Alaska (foto)

Home « Turism « Croaziere

Iceberguri, ghețari și priveliști albe- cele mai bune croaziere sunt in Alaska! O destinație tot mai atractivă pentru turiști, însă nu foarte promovată! În timp iarna unii fung la căldură, alții trăiesc minunile unei vacanțe în Alaska! Ghețari sculptați, munți coperiți în zăpadă, iceberguri, șansa de a vedea îndeaproape balene și de merge cu caiacul printre spărturi de greață... Sunt câteva dintre atracțiile majore spre o croazieră de lux în Alaska!

Iar una dintre cele mai mari minuni ale zonei, este Glacier Bay National Park! O destinație pe care toate liniile de croazieră de lux o bifează. Iar pentru a atinge cele mai faimoase puncte, cele mai multe intinerarii ale croazierelor spre Alaska sunt de 7 zile și pornesc de la Seattle, San Francisco sau Vancouver Canada, Coasta de nord-vest a Pacifucului. Iată care sunt croazierele de lux, în topul celor mai apreciate de turiști.

Linia Disney Wonder oferă șapte nopți pe croazieră de la Vancouver, prin fiordul Arm Tracy spre Skagway, Juneau și Ketchikan, oferind excursii exclusiviste pentru familie. Tarifele încep de la 775 euro (doar croaziere) pentru o cameră dublă (0800 028 3179, www.disneycruise.com).

Oceania Cruise navighează prin Golful Glacier National Park din Alaska. După un an de absență, linia de croazieră revine în Alaska cu nava Regatta și noi croaziere de la Seattle, San Francisco și Vancouver. Traseul include Pasajul interior din Alaska, Ghetarul Hubbard și brațul fiordului Tracy. Șapte nopți pe criazieră costă 1.950 euro, si include două zboruri și transfer de la Londra (0845 505 1920, www.oceaniacruises.com).

Princess Cruises va naviga cu croaziera Grand Princess spre San Francisco. Croaziera de 10 zile pornește de la San Francisco, are escală la Ketchikan, Juneau, Skagway și trece prin brațul Arm Tracy si Pasajul Interior în drum spre Victoria. O croazieră costă 1130 euro, pentru o cameră dublă pentru adulți (0843 373 0333, www.princess.com).

Norwegian Cruises oferă un pachet de 10 zile cu zboruri incluse dinspre Marea Britanie cu Denali Express, la prețul de 3.000 euro. Pe lângă transefruri și zboruri, în pachet intră o croazieră de 7 nopți pe Norwegian Sun, cu plecare de pe canalul navigabil din Vancouver, și bifează în Alaska Pasajul interior, Ketchikan, Juneau, Skagway, Glacier Bay, Hubbard Glacier și Whittier (0845 201 8900, www.ncl.co.uk).

Silversea Silver pornește din Anchorage într-o croazieră de 10 zile spre College Fjord, Valdez, Skagway, Juneau, Sitka și Ketchikan din Alaska, apoi se întoarce la Vancouver. Preturile incep de la 4.180 euro și include zboruri dus-întors de la Londra, și un aprtament de lux Vista (0844 770 9030, www.silversea.com).

Hapag-Lloyd Cruises trimită croaziera de expediție cu MS Bremen pentru a vizita insulele din Alaska, Hubbard Glacier și Inside Passage din British Columbia. O expediție ce durează 18 nopți, cu plecare de la Nome din Alaska, care se încheie în Vancouver. Prețurile pornesc de la 7.000 euro, pentru un apatament de lux dublu (www.hl-cruises.com).

Gina Rotaru

Foto: www.dailymail.co.uk

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Turism

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement