Croaziera pe Tamisa

Home « Turism « Croaziere
Croaziera iti da prilejul sa admiri si podurile de peste Tamisa din Londra: Podul Londrei, Podul Hampton Court, Podul Richmond, Podul Waterloo, Podul Westminster, Podul Lambeth, Podul Albert, Podul Hammersmith, Podul Turnului, Podul Millenium, Podul Blackfriars.
Sunt minim trei curse pe zi, programate in functie de flux si reflux. Tamisa nu e un rau lenes, ci unul activ, care isi schimba volumul si nivelul apei zilnic, seara ajungand sa fie cu 7 metri mai inalt decat era dimineata. 
Daca apele sunt umflate, vaporasul nu poate trece pe sub poduri. Informatii detaliate despre acest aspect le puteti afla de la ghid, care va va povesti intr-o minunata engleza britanica istoria celor mai interesante cladiri dintre Podul Westminster si Tower Bridge. Pretul e in jur de 12 lire (cu London Pass este mai putin) dar umorul britanic face toti banii.
O alegere este plecarea  de la debarcaderul de la Ochiul Londrei avand in fata pe vis a vis Parlamentul, Big Ben-ul si White Hall. 
Leganat pe valuri si cu briza in fata nu iti ramane decat sa admiri splendorile Londrei: Acvariul, Arcul Cleopatrei, Teatrul National, Casa Somerset, Tate Modern, Catedrala ST.Paul, Teatrul Globe, HSM Belfast, Turnul Londrei.
 
 
 
Sursa foto: altur
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: Croaziera Tamisa, Londra, Anglia
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement