Croaziera pe Quantum of the Seas

Home « Turism « Croaziere
Pregătiți-vă pentru cea mai spectaculoasă croazieră de până acum! Cel de-al treilea cel mai mare vas de croazieră din lume este tot mai aproape de călătoria între Anglia și America. Quantum of the Sea a plecat într-un port german pentru ultimele retușuri înaintea transportului turiștilor în croazieră.
vas11
 
Cele 18 punți, barmanii-roboți, brățările electronice pe post de chei pentru camere și balcoanele virtuale pentru camerele interne fără ferestre fac din vapor cel mai high-tech vas de croazieră din lume. Bijuteria coroanei este Steaua Nordului, o capsulă de observație din sticlă, suspendată de un braț uriaș care poate ridica pasagerii deasupra mării pentru vederi panoramice de 360 de grade către ocean.

Dacă vă simțiți aventurieri, vasul vă pune la dispoziție un simulator de parașutism, un simulator de surf, un perete de alpinism și spectacole muzicale live. Masa o puteți savura la unul din cele 18 restaurante, incluzând o franciză italiană a lui Jamie Oliver, sau vă puteți retrage în camerel Royal Caribbean International.

Nava este andocată în prezent în Bremerhaven, Germania. Cel mai futurist și avansat vas din lume, Quantum of the Sea, este primul din noua clasă a navelor Quantum Royal Caribbean. Construit în șantierul naval Meuer Werft din Papengurg Germania, are aproape 3.000 de camere și oferă o zonă SeaPlex, cu teren de baschet, bumper cars, patinaj pe role și un camion de alimente.

vas1

Nava este programată să se alăture flotei în noiembrie pentru o croazieră de două nopți de la Southampton și până la un port de lângă New York.

vas111Royal Caribbean vor proiecta încă două nave în stilul Quantum. În aprilie, anul viitor, Anthem of the Seas va începe navigarea de la Southampton către o destinație din Marea Mediterană. La mijlocul anului 2016, Ovation of the Seas va fi livrată ca cea de-a treia navă.

Royal Caribbean deține acum cele mai mare nave de croazieră din lume: Allure of the Seas, Oasis of the Seas și Quatum of the Seas.


Sursa foto: www.royalcaribbean.fr
Narcisa Morariu
 
Publicat in: octombrie 2014
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement