Croaziera in Venetia, direct din Portul Constanța

Home « Turism « Croaziere

 

Îmbarcare Constanța... debarcare Veneția! Pentru prima oară românii vor putea pleca în croaziere direct din Portul Constanța! Începând cu luna septembrie, una dintre cele mai mari companii de croaziere din lume va avea plecări cu îmbarcări și din Portul Constanța, spre fericirea românilor! Iar prima destinație va fi Veneția!

 

Autoritățile portuare române au încheiat un constract cu celebra linie de croaziere MSC, care deschide turismul maritim în România, lansând oportunitatea Portului Constanța de a deveni și un terminal de îmbarcare pasageri, nu doar de tranzit și debarcare. Astfel, din septembrie, românii care visează să plece într-o croazieră au toate șansele să o facă direct din Portul Constața. Prima plecare va avea loc în septembrie, iar prețul biletului pentru o vacanță de croaziera de cinci zile, cu destinația finală Veneția costă 500 de euro, cu tot cu zborul de întoarcere la București! 

Octombrie cu prețuri mai mici

O premieră națională, la care cu siguranță se vor înghesui mulți împătimiți ai vacanțelor de croazieră din România. Nava de croaziere care va da startul îmbarcărilor din portul Constanța va fi MSC Musica, care poate transporta nu mai puțin de 1.000 de pasageri. Ce spui, vei fi și tu printre ei? Dacă lansarea din septembrie a terminalului și a primei croaziere cu plecare din Portul Constanța costă în jurul a 500 de euro de persoană, a doua plecare va avea prețuri ceva mai mici. Cel puțin asta arată companiile turistice vânzătoare de bilete.

În data de 19 octombrie 2013 încă o navă de croazieră MSC Musica va pleca din Portul Constanța cu pasageri români cu destinația Veneția, iar prețul unei vacanțe de cinci zile la bordul ei va costa între 250 – 350 de euro de persoană. Pentru 250 de euro turistul poate fi cazat într-o cabină interioară, cu 300 de euro se poate opta pentru cabina exterioară cu vedere la ocean, iar cu 350 de euro se paote sta la cabina exterioară cu balcon.

Tariful include cazarea pentru patru nopți la bordul navei de croazieră, trei mese pe zi (mic dejun, prânz și cină) și gustări în anumite seri, băuturi non-alcoolice în timpul meselor, program de activități zilnice, programe de difertisment seara, seară de gală, echipamente de gimnastică și fitness și libertate la piscină sau jacuzzi, spune infoturism.ro. În acești bani nu intră serviciile medicale, excursiile opționale la țărm, accesul la centrul de înfrumusețare și Spa, băuturile în afara meselor principale, internetul service Charge-ul 7 eur/zi/persoană și taxele portuare 80 eur/persoană. Cu toate acestea, prețul tot nu depășește o vacanță în Grecia sau Turcia, la un hotel de patru stele cu toate mesele incluse. Tu pentru care ai opta?

Gina Rotaru

Foto: mesagerdeconstanta.ro

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement