Ce trebuie sa stim despre croaziere?

Home « Turism « Croaziere
Ca sa va faceti parere cat mai reala, despre ce inseamna experienta de navigare, mai jos vom raspunde la cele mai comune intrebari, pe care orice turist, la prima croaziera, le pune sau orice agent de turism le are in minte, la prima vanzare de croaziere.
In afara de mancarea sanatoasa, pe care fiecare linie de croaziera ofera pasagerilor ei, odata ce simtiti ca ati pus putine kilograme in plus, dati fuga pana la sala de fitness a vasului si, bineinteles, nu folositi lifturile, deoarece, folosind scarile, mai scapati de cateva calorii in plus.
Liniile de croaziera sunt constiente ca aceste activitati sunt cele mai populare la bordul vaselor de aceea acestea vin in intampinarea clientilor cu diferite preparate din bucatariile internationale: Mongolian Wok, Tandoor Indian, NY-style deli, pizza sau buritto.
Facilitatile fittness: Feng Shui Crystal Spa, centru de fitness și instructor personal,pilates, cursuri de spinning, zona de relaxare si tratamente, coafor, salon manichiura/pedichiura, sauna uscata, pista de jogging, punte pentru activitati sportive precum golf, tenis, masa de tenis, piscina Seahorse si jacuzzi exterior.
De asemenea, Crystal Sense ofera pasagerilor sai posibilitatea sa intre in contact cu unii dintre cei mai cunoscuti si mai inteligenti oameni din lume organizand la bord turnee de bridge in cadrul ligii americane si aducand jucatori profesionisti de golf care le impartasesc pasagerilor propria experienta.
 
sursa foto: pinterest
 
Publicat in: martie 2017
Inapoi la categoria «« Turism

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement