Idei pentru cadouri mărinărești! (foto)

Home « Stil « Navomodele

Practice, elegante, sofisticate, pretențioase, funny... iar lista poate continua! Care cunt cadourile perfecte pe care le poți oferi de Crăciun? Ei bine, nimeni nu are rețeta perfectă... Însă, idei năstrușnice da! Cadoul se cumpără fie după necesități, fie după pasiunea persoanei respective! Așadar, ne-am gândit să dăm o mână de ajutor în prag de Sărbători, și să oferim câteva idei pentru cadouri practice și năstrușnice, destinate celor pasionați de navigație! Și, iată ce ne-a ieșit!

Nu ne-am îndreptat atenția către articole costisitoare, ci după obiecte care să fie pe gustul oricărui pasionat de navigație. Pe scurt, articole marinărești, care pot fi purtate și admirate în fiecare sezon al anului, nu neapărat de Crăciun! Navomodele, butoni, jucării, cufăre și multe alte articole funny cu imprimeuri marinărești precum covoare, cărți, perne, curele... și toate la prețuri modice!

Cadouri marinărești funny

Dacă nu îi cunoști foarte bine gusturile, axează-te pe cadouri amuzante, dar practice, pe care le poate folosi ca décor în locuință! Te poți întrepta către un colac de salvare de agățat pe perete, o machetă de yacht sau croazieră de lux, un covoraș marinăresc sau un far simpatic. E drept, nu vei putea găsi niciunul dintre acestea în supermarket-uri, ci doar în magazine specializate sau pe internet.

După o raită prin magazinele virtuale, nou am găsit cadorui marinărești interesante precum Comoara Piraților (o navă de pirat + harta unei comori și cufăr) costă 40 ron, un covor cu inscripția „Bine ați venit la bord” - 70 ron, un pachet cu ceas nautic și suport de pix - 90 ron. Un ceas deșteptător în formă de far – 100 ron dolari, sau un far simplu, pentru decor - 30 ron.

Cadouri marinărești – machete nave

Trecem la lucruri mai serioase și ceva mai pretențioase: machete de nave! Sunt atractive și cu siguranță va spune oau din prima! Asta dacă nu e colecționar, și va trebui să alegi o piesă specială. Iar prețurile machetelor variază, în funcție de nava dorită, dimensiunea acesteia și materialul din care este confecționată, între 200 Ron și poate depăși 3.000 ron, referindu-ne strict la prețuri modice și modele frumoase, dar nu foarte pretențioase. Machete de nave la prețuri modice găsiți în România pe micoro.ro, iar în străinătate pe site-ul www.ess-kayyards.com.

Cadouri marinărești, în stil de bijuuri

Dacă la El avem de unde alege, la ea ofertele se cam restrâng. Pentru a avea succes, se pot alege cadori marinărești precum lănțișoare, brățări, cercei, curele, veselă cu picturi marinărești, ornamente de bucătărie sau accesorii vestimentare. Iar prețul acestora variază între 30 Ron și 250 ron. Cercei de argint cu delfini, ancoră sau navă costă în jur de 40 ron, curelele – 50/100 ron, în funcție de materiale, lănțișoarele și brățările între 70 și 100 ron, tot în funcție de materiale iar vesela poate depăși 200 de ron, în funcție de model și material.

Și, pe lângă toate acestea, mai puteți opta pentru brelocuri, accesorii din scoici, căni, ciorapi rechini, ceasuri, accesorii pescuit și multe altele, în funcție de bugetul deținut. Noi am găsit cele mai ieftine produse de acest tip pe site-ul internațional www.ess-kayyards.com, de unde poți face comandă online, însă cel mai probabil vei plăti și taxe de transport.

În România, există o mulțime de site-uri ce vând cadouri marinărești interesante, cu prețuri între 25 și 200 Ron. Iar marea majoritate se găsesc la categoriile de pasiuni destinate bărbaților. Ca un mic ghid, există cadorui pe Borealy.ro, Fuginfit.ro, Mrgfit.ro, iar pentru vestimentație chiar și la magazinele mari precum Daichamn, decathlon șa. Enjoy la cumpărături!

Gina Rotaru

Foto: hajomodell.hu

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: cadouri Craciun, cadouri marinaresti, ceasuri, navigatie, navomodele
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement