Răsfățul tălpilor tale oferit de Nautica

Home « Stil « Incaltaminte

Pantofii sunt cel mai important accesoriu din vestimentația unei persoane, fie ea femeie sau bărbat. O încălțăminte comodă îți oferă o senzație ridicată de confort, care pe durata unei zile întregi face diferența. Vă amintiți cât de neplăcută este durerea provocată de o bătătură la călcâi sau degetele care stau înghesuite, astfel încât toată ziua vă gândiți doar la aceste aspecte și nu știți cum să vă descălțați mai repede ? Din toate aceste motive, Nautica a lansat o linie de încălțăminte pentru domni și copii, ca niciun disconfort să nu stea în calea unei aventuri reușite. 

Încălțămintea Nautica adresată domnilor poate fi încadrată în stilurile sport și casual. Colecția prezintă pantofi tip sport-casual foarte comozi, care oferă stabilitate piciorului și flexibilitate la mers. Mai mult, pantofii Nautica pot fi purtați și în alte ocazii pentru că se potrivesc perfect tendințelor din modă. Pe cunoscutul site de cumpărături Amazon.com, un consumator al produselor marca Nautica lăuda încălțămintea și se bucura de alegerea făcută. El a purtat pantofii la o nuntă unde dress-code-ul era smart-casual.

Există și o linie de încălțăminte bărbătească asemănătoare cu bocancii clasici, însă design-ul lor este mult mai plăcut, ceea ce le „maschează” forma sport clasică de bocanc. Bineînțeles, în alegerea unei astfel de perechi de pantofi, funcționalitatea și comoditatea primează. Însă dacă poți fi și în tendințele modei, de ce să nu alegi o astfel de pereche de încălțăminte ?

Linia Nautica pentru copii oferă un produs de înaltă calitate, care să nu ofere niciun aspect negativ în dezvoltarea mersului și a piciorului unui copil aflat în creștere. Pantofii păstrează linia sport, dar sunt mai viu colorați și mai ușor de încălțat. Au o talpă solidă, astfel încât juniorul să nu simtă eventualele șocuri provocate de anumite roci sau pavaje.

Deși recomandarea este să mergi cât mai mult desculț, în special prin iarbă sau nisip, lucrurile nu stau întotdeauna cum ne-am dori. Iar picioarele noastre au nevoie de răsfățul zilnic ca să ne puntem duce la bun sfârșit sarcinile din ziua în curs. Bineînțeles, o baie fierbinte cu uleiuri esențiale și săruri, urmată de un masaj de relaxare cu cremă de cea mai bună calitate este tipul de răsfăț pe care picioarele noastre îl merită în fiecare zi. Dar când aceste lucruri nu sunt posibile, le mulțumești cu o pereche de pantofi comozi marca Nautica.

Sursa foto: nautica.com

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement