O'Quirey vine și în România! (foto)

Home « Stil « Incaltaminte

Plăcerea de a naviga este dată de confort! O știu toți pasionații, care au grijă să opteze pentru ambarcațiuni și accesorii care să se plieze pe dorințele și personalitatea lor! Iar când vine vorba despre încălțăminte de navigație, lucrurile se complică! Contează materialul, croaiala, culoarea, calapodul, talpa și, bineînțeles, aspectul! Totul trebuie să fie conform cerințelor și să arate impecabil! Și pentru asta există firme specializate! Iar pe piața din România, încălțăminte de navigație găsești la firme precum Nike, Adidas, Triboard și mulți alții, care comercializează și încălțăminte generalistă! Ei bine, O'Quirey vine și în România!

Celebra companie producătoare de pantofi și încălțăminte de navigație urmează să prindă rădăcini și în România! I-am zărit la „Salon Nautic Internațional București” cu cea mai nouă colecție de încălțăminte de navigație atât pentru bărbați, cât și pentru femei! Nuanțe țipătoare, piele de calitate, croaieli handmade, imprimeuri florale sau animale și... accesorii de asorat! Bineînțeles, marea majoritate pentru femei! Cum se prezintă și la ce prețuri!

Nautica vs O'Quirey

Iar bătălia cruntă parcă stă să înceapă! Dacă până acum marea majoritate a pasionaților de navigație optau pentru colecțiile de încălțăminte de la Nautica, O'Quirey ar putea să capteze un sector important de clienți! Nu neapărat datorită prețurilor, care nu sunt foarte accesibilie, cât a calității și a renumelui de producător specializat doar pe încălțăminte de navigație! Bineînțeles, avantajul companiei Nautica stă în colecțiile de îmbrăcăminte de navigație pentru toate vârstele și colecțiile variate de accesorii pentru femei! Capitol la care O'Quirey se poate numi codaș, având doar curele și genți din piele, în diferite nuanțe!

Prețuri între 375-1.200 ron

Și că tot veni vorba de competiție, O'Quirey vrea să intre pe piața românească de încălțăminte de navigație axându-se pe calitate... la preț destul de ridicat! Spunem asta pentru că prețul unei curele din piele pornește de la 375 ron, iar prețul unei perechi de pantofi de navigație de la 1.200 ron. Ce-i drept, design-ul modelelor este special, croaiala este handmade, iar rezistența este asigurată prin garanție. Însă, ținând cont de piața românească și făcând o mică comparație cu produsele scoase online spre vânzare de Nautica, prețurile sunt destul de piperate. Chiar dacă nivelul calității nu este același, Nautica vine cu încălțăminte de navigație casual cu prețuri începând cu 400 ron. Însă, trebuie să ținem cont că nu sunt handmade și nici din piele naturală! Tu ce ai alege: media sau high quality?

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement