Încălțăminte pentru pescari 2012 (foto)

Home « Stil « Incaltaminte

Ultima lună din toamnă ne aduce noi modele de încălțăminte pentru pescari! Funny, trendy și confortabile, modelele sunt tocmai bune de o ieșire de pescuit în weekend în București! Singura problemă: marea majoritate sunt pentru EL, nu și pentru EA. Noua încălțăminte pentru pescari vine cu un design masculin, greu adaptabil la ținute feminine.

 

Însă, nu-i bai! Nonconformistele le pot purta fără probleme. Cu puțină atenție, ar putea fi asortate chiar și la rochii vaporoase... Dacă, însă, te pliezi pe stilul casual/clasic, ai putea face o îmbinare cu jeanși. Negrul se potrivește la orice!

Ancheng Fish boot style

Nu ne-am zgârcit la calitate, astfel că am ales încălțăminte pentru pescari de la Ancheng. Chiar dacă sunt făcute în Guangdong, din China, încălțările se pot lăuda cu materiale și croieli calitative. Materialul superior este neopren, pe interior are căptușeală de bumbac, iar talpa exterioră este din cauciuc gros. Sunt impermeabile, nu adună praful, se pot spăla cu mâna și sunt foarte ușoare. Modelele (pe care vi le-am pregătit în galeria foto de mai jos) sunt all season, prețurile variază între 70 și 100 dolari perechea, iar livrările din străinătate durează 20 zile.

Încălțăminte pentru pescari din România

Dacă nu vreți să vă complicați cu comanda din străinătate, găsiți și în România încălțăminte pentru pescari de calitate. Ce-i drept, nu veți găsi modele de la Ancheng. Însă, puteți opta pentru magazine online precum Pescar Expert.ro, care vând încălțăminte eco pentru pescari la prețuri între 50-150 RON, sau din gama Baracuda, unde veți găsi încălțăminte pentru pescari din cauciuc natural sau PVC la prețuri între 60 -200 lei. Totul depinde de de bugetul și modelul de încălțăminte pentru pescari pe care îl vreți.

Gina Rotaru

Foto: www.flickr.com

Publicat in: noiembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement