Extreme sailing: Henri Lloyd boots (foto)

Home « Stil « Incaltaminte

Navigație extremă, cu încălțări extreme! Henri Lloyd duce comoditatea la extrem și lansează pe piață o pereche de cizme multifuncționale pentru sporturi nautice! Pe scurt, a reinventat conceptul de cizme impermeabile, medite să satisfacă cerințele chiar și celui mai pretențios sportiv, pasionat și de fashion... Curioșio cum arată și ce tip de materiale a folosit? Nici nu-i de mirare! La un așa model multifuncțional, punem pariu că sunt mulți iubitori de adrenalină dispuși să plătească sume exorbitante oe o astfel de pereche. Nu de alta, dar îmbină clasa, cu stilul și cu puterea calității. Cât despre preț... perechea se vine în străinătate cu 300 de euro!

Un preț deloc piperat ținând cont de tehnologia inovatoare și croiala realizată manual, foarte bine îmbinată! Cizmele beneficiază nu de unul, ci de două bariere impermeabile și de straturi duble de piele, pentru a oferi protecție atât in interior cât și la exterior. Astfel, piciorul poate să respire, având totodată o poziție normală și confortabilă, întrucât materialele sunt moi și se pliază cu ușurință pe talpa posesorului. Un design bine gândit, bine croit și bine îmbinat cu materiale de calitate! Ce îți mai poți dori de la o pereche de cizme impermeabile pentru toate tipurile de activități pe apă?

100% materiale impermeabile

Calitatea materialelor este indiscutabilă, iar croiala este perfect realizată, în ciuda faptului că este o pereche de cizme handmade! Design-ul este realizat special pentru a face față oricărei situații și activități nautice, începând de la pescuit, windsurfing și până la schi nautic. Cizma este structurată din două materiale: prima parte este o gheată din piele groasă, greu de zgâriat sau dezlipit, iar partea de sus, care ajunge peste genunchi, este dintr-un material impermeabil cunoscut sub numele de TP Ocean. Un material care lasă pielea să respire, deși are în interiorul său patru starturi impermeabile, îmbinate prin procedeul de laminare. Căptușeala din interiorul cizmei impermeabile are agenți anti-umifditate, care dispersează evaporarea umezelii spre partea exterioară a cizmelor.

Este una dintre cele mai bine gândite cizme din piele impermeabile destinată sporturilor nautice, atât prin design cât și prin materialele folosite în construcția lor. Cu toate acestea, prețul de comercializare este unul rezonabil în raportul calitate-preț. Cât despre marca Henri Lloyd, aceasta și-a câștigat renumele nu doar prin încălțăminte de calitate, ci și prin colecții întregi de îmbrăcăminte de sailing de calitate, cu care a participat la cele mai renumite fashion show-uri din lume. O perfomanță greu de realizat, mai ales că vorbim despre un sector specializat, nu foarte generalist ca fashion-ul „no limits” mondial. Așadar, aruncați o privire în galeria foto și dați-ne o părere! Vă plac noile cizme impermeabile din piele de la Henri Lloyd?

Gina Rotaru

Foto: www.henrilloyd.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement