Valuri de culori – ținute de primăvară! (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Au început valurile și în fashion-ul nautic! Primăvara a venit cu o sumedenie de colecții, în sute de culori și mii de îmbinări! Ținutele de primăvară din 2013 sunt îndrăznețe și neapărat calitative! Motiv pentru care ne-am îndreptat atenția către noutățile lansate de Nautica în primăvara 2013! Și am dat peste „Valuri de culori”! O colecție destinată navigației în familie, destul de îndrăzneață cât să atragă atenția chiar și celor nu foarte pasionați de fashion!

Și cum marea majoritate a femeilor sunt înclinate spre aspect și ținute fashion, Nautica a trecut primăvara aceasta pe lângă pretențiile bărbătești, oprindu-se la gusturile feminine. Să nu credeți, însă, că nu avem parte și de ținute bărbătești... Numai că toate sunt împachetate într-un stil aparte, pe care tentația feminină de achiziționare nu-l poate refuza! Așadar, putem spune că Nautica a dat lovitura primăvaara aceasta cu „Valurile de culori”. Nu de alta, dar cu siguranță femeile vor face valuri la propriu prin magazinul virtual al acestuia...

Culori deschise și dungi marinărești!

Așa se arată trendul în materie de ținute de primăvară pentru navigație! Iar dacă articolele vestimentare merg pe culori precum roz, galben, alb și verde, cele pentru bărbați se axează foarte tare pe nuanțe de alb și albastru (de la albastrul oceanic, până la bleu-ul cerului). Un stil care oferă o atitudine puternică de masculinitate, îmbinate cu eleganță și senzația de libertate. Pe scurt: o imagine aproape irezistibilă, care te face să spui DA din prima! Dacă nu pe el, cu siguranță pe ea! Cât despre copii, clar se poartă nebunia îmbinărilor! Rochii cu imprimeuri florale în nuanțe deschise, materiale de culori diferite îmbinate laolaltă, pantaloni scurți de navigație în stil marinăresc, salopete cu dungi sau buline și încălțări cât mai comode!

Comoditate în ținute casual

Dacă anul trecut stilul casual-elegant se regăsea în fashion-ul navigabil, în 2013 se poartă legeritate! Comoditatea navigatorilor este clasată pe primul lor în topul preferințelor, iar eleganța se menține doar la nivelul croazierelor de lux. Însă, și acolo ea se îmbină cu ținutele casual! În colecția 2013 de ținute de primăvară pentru navigație, femeile înlocuiesc rochiile casual cu pantalonii casual lungi și trei sferturi.

Maiourile sunt înlocuite cu tricourile casual-sport, pentru o comoditate sportită, iar încălțările merg pe materiale respirtabile precum bumbacul sau pânza. Rochiile colorate și pantalonii scurți cu imprimeuri florale se mențin la copii. Cât despre prețuri, trcourile sunt între 20 și 100 $, pantalonii în jur de 60$ la femei și 100 la bărbați, încălțările pornesc de la 20 și pot depăși 100$, în funcție de tip (papuși, teneși sau pantofi) și materiale.

Gina Rotaru

Foto: nautica.com

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement