Sailor look marca Nautica (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Am intrat în lunile de toamnă, iar noile colecții vestimentare încep să scoată capul la lumina vitrinelor. Sute de designeri renumiți și-au lansat deja noile croieli prin fashion show-uri de excepție, în cele mai multe pionii principali fiind trend-urile feminine. Ca să contracarăm un pic indiferența cu care sunt tratați bărbații în materie de fashion, ne-am gândit să vă prezentăm o colecție nou-nouță de la Nautica. O colecție cu haine de toamnă pentru bărbați, destinate navigației, care a fost lansată în urmă cu doar o săptămână. Ce conține? Stai și bucură-te...

 

Culoare, îndrăzneală, spirit de aventură, lejeritate și confort. Sunt criteriile pe care Nautica merge toamna aceasta în materie de croielil vestimentare destinate pasionaților de navigație. Colecția de toamnă conține pluovere croșetate, geci din nailon, jackete trendy și trening-uri casual. Toate sunt realizate din materiale din cea mai bună calitate, compania păstrându-și cu mândrie linia remarcabilă a design-ului masculin. Este o colecție bazată pe materialele utilizate de navigatorii din Northeast, îmbinate cu linii fine de modernism și spirit de creativitate.

Masculinitate în stil soft

Cum ne-a obișnuit în fiecare an, Nautica nu s-a preocupat doar de materiale, ci și de design-ul lor. Astfel, vestimentația lansată în 2012 are o amprentă de originalitate îmbinată cu stilul vintage, adoptat anul acesta de multe case de modă. Pluoverele au croieli vizibil puternice din tricot, care oferă căldură, confort și, totodată, un aer tipic de masculinitate, atenuat de liniile fine ale design-ului. Mai mult, gulerele, mânecile abrupte și șalurile rezistente, sunt domolite de țesături în relief, fără a avea, însă, particularități feminine.

Iar dacă la pluovere culorile predominante sunt albastru închis, bleumarin, negru și vișiniu, gecile de ploaie și jacketele sunt ceva mai vioaie. Vin în nuanțe de corai, galben aprins, verde, albastru, portocaliu și roșu. De asemenea, se găsesc și îmbinări de nuanțe precum bleumarin cu albastru oceanic sau galben cu nuanțe aprinse de roșu.

Calitate și preț

Ei, iată că ajungem și la partea mai puțin plăcută a shopping-ului... prețul. În timp ce pluverele se învârt în jurul a 70-98 de dolari, la jackete și geci de ploaie prețurile sunt mai piperate. Pornesc de la 100 și pot depăși cu lejeritate 200 de dolari. Însă, majorarea nu se face doar datorită design-ului, ci și a calității.

Pluoverele comercializate de Nautica toamna aceasta sunt 100% bumbac. Unele sunt croșetate manual, iar gecile de ploaie sunt din nailon și au buzunare interioare și exterioare. Spre deosebire de jacketele și gecile de ploaie, pluoverele nu pot fi spălate la mașină. Însă, ce mai contează, atâta timp cât calitatea, design-ul și confortul sunt de top, iar aerul plin de masculinitate a veșmintelor atrage nu doar privirile admiratoarelor, ci și a fashionistelor convinse?

Gina Rotaru

Foto: Nautica.com

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement