Ochelari de soare plutitori, pentru navigație (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Înotător de performanță sau navigatori înverșunați, vara vine cu o colecție nou nouță de ochelari de soare plutitori destinați navigației! O tehnologie nouă, un design inovator și lentile polarizate... personalizate! Accesoriile nautice se înoiesc într-o nouă formulă tehnologică, la care se aplică și un design de înaltă calitate! Îmbinări fine, culori în funcție de preferințe, materiale calitative și lentile durabile. La ce ne duce cu gândul? La fashion nautic și o investiție care își merită banii! Nu de alta, dar noua tehnologie împreună cu designul nonconformist, ar spune unii, se învârt în jurul a 100 de euro bucata!

Pentru distracția pe skijet, șalupă cu motor, ski nautic sau bannana este nevoie de un echipament adecvat atât pentru siguranță cât și pentru confort. Iar ochelarii de soare plutitori sunt un accesoriu obligatoriu, mai cu seamă pentru împătimiții sporturilor nautice! Un accesoriu important, care poate fi fashion, confortabil și extrem de atractiv. Depinde doar pentru ce tip de marcă preferi și, mai ales, ce model se potrivește formei feței tale. Noi am optat pentru ochelari de soare plutitori de la trei companii diferite, care să se potrivească oricărei formă a feței. Însă, culoarea, materialul și lentilele rămân la alegerea voastră!

Design personalizat, lentile polarizate de calitate

Printre companiile internaționale, cunoscute pe această nișă a producției de ochelari de soare pentru navigație, se regăsesc Amphibia și Bomber. Două companii care oferă garanția unor ochelari de soare de calitate, rezistenți la impact, cu lentile rezistente și aprobate de consiliul medicilor de oftalmologie. Cei de la Amphibia realizează ochelari de soare optimizați atât pentru apă cât și pentru uscat, îmbinând design-ul nautic cu design-ul pentru uzul zilnic.

Mai mult, ramele sunt realizate din materiale ușoare, ușor de întreținut și cu scopul de a se potrivi, într-un mod confortabil, indiferet de forma feței. Marea Majoritate a modelelor comercializate de Amphibia sunt recunoscute pentru fermitatea lor și capacitatea de a rămâne nemișcați pe față indiferent de tipul de activitate pe care purtătorul îl desfășoară. Singura problemă: originalitatea ochelarilor poate fi garantată doar dacă se achiziționează de pe site-ul oficial, din străinătate.

Ochelarii Boomer se bucură de aproape aceleași proprietăți, numai că firma producătoare deține o gamă impresionant de largă de ochelari de soare, cu modele personalizate pentru stilul feminin sau masculin. Sunt foarte puține modele unisex. Compania excelează la design feminin, axându-se pe o nișă variată în ceea ce privește targhetul feminin. Sute de culori, sute de imprimeuri florale pe ramă și mii de forme care mai de care mai tentante. Cât despre cei masculini, marea majoritate sunt modele clasice, care sunt destinate în special navigației! Noi v-am pregătit câteva modele de ochelari de soare de la ambele companii pentru a vă face o idee în ceea ce privește design-ul si calitatea. Enjoy la ochelari de soare plutitori fashion și de calitate!

Gina Rotaru

Foto: Amphibiasports.com / Bglasses.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement