Lux și eleganță nautică la Romaero 2013! (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Varietate de produse la Salon nautic International Bucuresti 2013! Pe lângă ambarcațiuni gonflabile, skijet-uri, motoare de mulți cai putere și yachturi, am dat și peste standuri cu îmbrăcăminte și încălțăminte de lux! Vorba aceea, într-un yacht de zeci de mii de euro, trebuie să porți un costum pe măsura! Nu știm dacă și pe măsura prețului, însă cu siguranță pe măsura calității! Curioși ce anume am găsit și ce ne-a atras nouă, pasionaților de navigație, atenția?

Ei bine, pe lângă jaketele destinate skijet-ului sau costumele de scafandru, am găsit două standuri specializate în... look nautic! Unul cu costume elegante pentru navigație, iar celălalt cu încălțăminte cu design... interesant. Asta ca să nu folosim cuvântul „ciudat”. Toate sunt de calitate și toate vin într-un design nonconformist și îmbinări de nuanțe neașteptate!

Costume îndrăznețe!

Cum pășești pe covorul roșu, imediat în stânga, zărești un stant pretențios cu costume de lux, destinate parcă patronilor de yachturi! Materiale precum stofa și catifeaua îți sar în ochi de la depărtare, iar culorile sunt de-a dreptul îndrăznețe. Am pășit cu ardoare în stand, pentru a sta de vorbă cu producătorii. Nu de alta, dar la așa costume, este și păcat să pierzi ocazia de a intra în detalii și de a pune mâna pe materiale! La intrare, stau drepți, îmbrăcați costume de calitate, doi manechini! Iar în interiorul acestuia, poți admira câteva modele, ceva modele de costume, cu sacouri în nuanțe ceva mai calte. Toate tinerești, destinate navigației de lux din noua colecție Sarto!

Pantofi din piele, pentru toate gusturile

Și, cum după achiziționarea unui costum de lux, ai nevoie și de o pereche de pantofi pe măsură, am mai făcut câțiva pași și am intrat în standul unui olandez, plin cu pantofi de calitate! Tot nonconformiști! Însă, destul de atractivi, mai cu seamă că existau modele și de damă... La intrare te întâmpină un buchet de lalele și trei perechi de pantofi masculini, în nuanțe de roșu, galbe și albastru, alături de tricolorul României.

Modele așezate cu mândrie de patronul olandez, care ne anunță încă de la intrare că „Don't Speak English”! Ce am aflat de la el? Încălțămintea este confecționată în străinătate, din piele de calitate (ceea ce se observă cu ochiul liber) și a apărut pe piața din România, chiar la Salon Nautic Internațional București! Și cum vizitatorii s-au arătat încântați, patronul are de gând să-și deschidă propriul magazin! Din păcate, în prima zi a expoziției, prețurile perechilor de pantofi nu erau făcute. Însă, astăzi, cu siguranță le avem deja expuse! Așadar, stați cu ochii pe noi că venim cu informații „calde” direct de la fața locului!

Gina Rotaru

Publicat in: martie 2013
Etichete pentru acest articol: costum navigatie, imbracaminte navigatie, pantofi navigatie
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement