Ivan Patzaichin – colecția olimpică a primăverii 2013 (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Trecem de la canoe handmade, la vestimentație olimpică demnă de catwalk! Ivan Patzaichin a lansat colecția vestimentară pentru primăvară-vară 2013! Multiplul campion olimpic și mondial la caiac-canoe continuă șirul proiectelor pentru promovarea produselor românești printr-o colecție de haine cu titlu olimpic! Materiale de calitate, aspect casual și excentric, cât să acapareze toate gusturile, și culoriinspirate din plaiurile românești! O colecție de toate frumusețea, care ne face să fim mândri că suntem români!

Este vorba despre o colecție concepută de campioni, din dorința de promovare a tradițiilor românești și a proiectelor de dezvoltare care avizează România! Un design potrivit oricărei conformații, în specificul hainelor construite în mod special pentru atleți! Vorbim despre 16 piese vestimentare selectate de echipa Patzaikin. Pantalonii, salopetele, jachetele, sacourile, vestele și tricourile sunt gândite pentru o siluetă medie şi sunt definite culorile discrete inspirate de natura Deltei Dunării precum bej şi gri pal, denimul închis. Accesoriile din papură sunt lucrate manual la atelierul din Chilia Veche, iar materialele din care sunt honfecționate articolele vestimentare sunt bumbacul, innul și cânepa.

De la caiac, în lumea modei

A pornit cu canotca, o ambarcațiune inedită din lemn, lucrată manual, care a surprins întreaga piață de ambarcațiuni. O combinație între lotcă și canoe, care a dus la dezvoltarea unei întregi colecții de bărci din lemn handmade. Astăzi, la Salon Nautic Internațional București am putut admira 4 ambarcațiuni: canotca Patzaikin, Gold, Patzaikin Light, Patzaikin Adventure, canotca 10+1 şi lotca turistică! Toate din lemn, toate handmade, toate de înaltă calitate! Iar dezvoltarea continuă!

În decembrie anul trecut, Ivan Patzaichin și-a expus prima colecție de haine Marché de Noël, organizat în The Ark (clădirea istorică din București). Manechinii au defilat în ținute marca Ivan Patzaichin, prezentând întreaga colecție. O colecție realizată nu pentru profit, ci pentru susținerea Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, care dezvoltă proiecte de antreprenoriat social pentru Delta Dunării. 10% din banii încasați în urma vânzărilor au intrat în bugetul asociației. În 2013, Ivan Patzaichin continuă promovarea turistică și cu o colecție nou nouță de articole vestimentare, croite în stil sportiv.

Pentru aceasta a colaborat cu Olah Gyarfas, un creator cunoscut pentru Rozalb de Mura, iar colecția este o îmbinare între O’Neill şi Timberland. Scopul: oamenii trebuie să navigheze în haine comode, calitative și cu bun gust! Așa a ieșit colecția 2013, pe care o puteți admira în galeria foto de mai jos!

Gina Rotaru

Foto: www.patzaikin.com

Publicat in: martie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement