Încălțăminte de surf în România

Home « Stil « Imbracaminte

Primăvara a venit cu o mulțime de colecții fashion pentru navigatori! De la îmbrăcăimte, accesorii și până la încălțăminte de navigație, clienții magazinelor de specialitate pot găsi orice! Marile case de modă precum Nautica.com sau Jcrew afișează la colecțiile sale și dicount-uri majore de primăvară... Un lux de care România nu beneficiază întru-totul, marea majoritate a magazinelor de specialitate oprindu-se la reduceri de aproximativ 10-20% la produsele vestimentare de anul trecut! Dacă, însă, dorești îmbrăcăminte și încălțăminte ieftină și modernă, ori optezi pentru magazinele online internaționale, care fac livrări și în România, fie faci o selecție dură a magazinelor din România.

Cum sezonul sporturilor nautice a început, noi ne-am îndreptat atenția către încălțăminte de surf, la prețuri convenabile, care pot fi găsite la magazine de specialitate din România! Bineînțeles, primul lucru de cântărit este calitatea oferită în raport cu prețuirle expuse. Încălțămintea de surf trebuie neapărat să fie din materiale de calitate, cu îmbinări foarte bine realizate și un interior care să lase pielea să respire. Unde anume găsim încălțăminte de surf în România și pe unde se situează prețurile modelelor de calitate? Am dat o raită prin magazinele virtuale și am făcut o selecție a celor mai atractive modele de încălțăminte de surf în materie de calitate și preț. Iată ce a ieșit:

Spartan, Tribord și Adidas

Piața de îmbrăcăminte și accesorii pentru sporturi nautice în România nu este foarte ofertantă. Nu găsești produsele unor companii importante de nișă din străinătate. Doar câteva au dealeri în România, iar printre cele mai renumite firme care se bucură de popularitate și pe plai mioritic sunt Spartan, Tribord și Adidas. Au produse de calitate, prețurile pornesc de la 80 ron la încălțăminte nautică și pot depăși 200 de euro, în funcție de materialul ales, de rezistența lui, de aspect și, bineînțeles, de cât de nouă este colecția. Printre magazinele care dețin încălăminte de surf din România se află Shoppinggal și celebrul Decathlon.

Ca magazine specializate numei pe echipamente sportive nautice mai avem Scuba Libre, X treme Sport, Dive Shop și Hibicus.Aici prețurile sunt cema mai mari, ținând cont că încălțămintea de surf provine de la firme internaționale specializate în acest domeniu. Bineînțeles, dacă nu îți permiți un echipament nou sau încălțăminte de surf la prețuri de producător, poți opta oricând pentru modele second hand. În România achiziționarea de astfeld e produse de pe bine cunoscutul Ocazii.ro este la mare modă și în plină utilizare.

Singura cerință este că trebuie să obții cât mai multe detalii despre producul în cauză înainte de a-l achiziționa. Unele persoane nu acceptă retur, iar riscul de a te alege cu încălțăminte de surf nepotrivită piciorului tău sau cu defect. Partea cea mai bună: poți da peste oferte extraordinar de tentante la încălțăminte de surf din cea mai nouă colecție! Trebuie doar să cauți cu atenție întrucât îți poți găsi încălțăminte de surf în funcție de bugetul deținut! Enjoy la shopping!

Gina Rotaru

Foto: www.greenster.com

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: haine nautica, incaltaminte de surf, incaltaminte navigatie
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement