Eleganță pe veliere de lux, în 2013 (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Ținute vintage în briza mării! Navigația de lux și-a schimbat stilul... fashion! Vara aceasta se poartă ținutele vintage și yachurile luxoase, de mici dimensiuni. Cel puțin asta ne spun marile case de modă, care prezintă pentru vara aceasta ținute elegante-casual în special pentru dame. Zeci de culori, sute de îmbinări și milioane de modele sunt prezentate pe podiumurile de modă ale lumii în plin sezon de vară!

Iar noi am optat doar pentru cele care ne oferă nu doar un look elegant, ci și confort! Curioși ce am adunat? După o mică privire pe site-urile internaționale de specialitate, printre care se regăsește și celebrul Modcloth, am reușit să ne facem o idee în ceea ce privește tendința feminină în materie de navigație pe yachturi de lux. Pe scurt, se poartă rochiile trei sferturi, salopetele, dungile, bulinele și volanele! Toate cu îmbinări de culori pale, care se evidențiază doar datrorită croielii.

Rochii vintage casual/elegant

Garderoba pentru croazieră trebuie să fie lejeră și să evidențieze feminitatea. Motiv pentru care scoatem ținutele vechi din șifonierul bunicii sau ne îndreptăm privirile către magazine de specialitate și ne alegem ținute casual/elegante, care să ne evidențieze calitățile. Printre cele mai utile și practice sunt roochiile de zi, colorate și nu foarte încărcate. Rochia vintage are, de obicei, lungimea păână deasupra genunchilor sau puțin peste genunchi.

Cât despre nuanțe, nu optați pentru clasicul albastru marinăresc, gen Cristina Aguilera. Specialiștii ne îndrumă către modele cu dungi groase în nuanțe de albastru oceanic și alb sau modele cu dungi subțiri în nunțe de galben cu alb, crem sau roșu cu alb. Bineînțeles, alegerea nuanței potrivite ține de gust și de dimensiunea taliei întrucât, după cum bine știți, dungile „îngrașă”. Prețul rochiilor vintage lansare anul acesta pe piață sunt în jurul a 50 de euro bucata, însă pot fi găsite și la 20 de euro în magazinele de cartier sau la croitorese cu experiență.

Pantaloni scurți și salopete

Confort pe toată linia și un look casual/elegant destul de atractiv! Aici nu se mai poartă dungile, ci o singură culoare, de preferat albastrul puternic. Se poate purta cu o pereche de sandale colorate sau albe, cu o curea cât mai clasică! Pantalonii scurți de anul acesta sunt cu talia înaltă, iar lungimea este medie. Cât despre salopete, tot într-o singură nuanță și în culori practice precum albastru închis, gri, crem sau înflorate. Se poartă în special cele cu pantaloni scurți și fără mâneci, însă lafel de fashion sunt și cele cu pantaloni lungi. Prețul lor: între Indiferent de alegere, aveți grijă la accesorii: cu cât sunt mai colorate, cu atât vor încărca ținute. Optați pentru lucruri cât mai simple și cât mai naturale. Veți fi cu adevărat fashion.

Gina R.

Foto: elitedaily.com / www.modcloth.com

Publicat in: iunie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement