Echipamente nautice la „Romanian Boat Show” 2013 (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Mult așteptatul eveniment „Romanian Boat Show” 2013 și-a deschis sâmbătă porțile în Piața Constituției. Pe lângă ambarcațiuniuni de mici și mari dimensiuni, în cadrul expoziției sunt prezentate echipamente pentru sporturile nautice de vară. De la costume de neopren și până la plăci de surf, expozanții oferă vizitatorilor produse noi, de calitate, la prețuri reduse!

 

 

Echipamentele nautice sunt expuse în interiorul unui cort amenajat în aria expozițională destinată evenimentului. Mari branduri precum Yacht&Boat Service, Bărci în Bagaje, Shop Extreme, LZ Yachting, Blue Marine Yachts, Moto Craft, Rawmania, PM Sport, American Nautics sau Unicomp și-au anunțat venirea la eveniment. Printre accesoriile expuse se zăresc brățări pentru pasionații de wakeboard, brelocuri cu plăci de surf, șepci sau pălării de soare. Cât despre echipamente, se găsesc plăci de wakeboard, plăci de surf, ambarcațiuni pneumatice, veste de salvare, paltaloni și bluze de plajă, iar lista cuprinde cam tot ce este necesar pentru o ieșire în largul mării, indiferent de activitatea pe care dorești să o desfășori.

Prețuri

În cadrul expoziției se găsesc foarte multe costume de neopren, de aproape toate mărimile și în modele care mai de care mai atractive. De la pantaloni scurți din neopren și până la fes din neopren, pasionații pot alege din zeci de stiluri și culori. Lângă acestea există și modele de plăci de surf, care să se asorteze la culoare cu eventualul costum recent achiziționat! Cât despre prețuri, vă lăsăm pe voi să decideți dacă sunt piperate sau nu!

O vestă de salvare pentru copii costă în jurul a 280 ron, o pereche de adidațș Lizard poate fi achiziționată cu aproximativ 270 ron, o bluză bărbătească de plajă, cu mânecă lună, este undeva la 150 ron, iar o pereche de pantaloni bărbătești de plajă sunt în jurul a 200 ron, în funcție de model, croială și brand, bineînțeles. Tot în cortul cu echipamente nautice, navigatorii găsesc și uleiuri de motor, accesorii de ambarcațiuni, produse de curățat ambarcațiunile, vopsele profesionale și diferite unelte necesare pentru îngrijirea unei ambarcațiuni. Dacă nu ați ajuns până acum la eveniment, vă prezentăm câteva imagini cu produsele expuse, pentru a vă face o mică idee.

Gina R.

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement