Colecția Nautica de primăvară vi se adresează

Home « Stil « Imbracaminte

Primăvara aceasta Nautica prezintă publicului cele două linii vestimentare principale: Spring Looks și Spring Break. Colecția este o incursiune în paradisul culorilor naturii, cu o croială simplă, ce pot fi purtate toată ziua pe stradă sau într-o călătorie relaxantă pe mare. 

Dintr-o astfel de colecție nu pot lipsi clasicele dungi orizontale specific marinărești pe care toată lumea le iubește. Rochiile, pantalonii pană 3/4, șorturile și bluzele simple sunt elementele care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.

Deși nu a venit încă vara în adevăratul sens al cuvântului nicăieri pe Glob, pentru majoritatea femeilor costumele de baie sunt un „must have”. Niciodată nu ai suficient de multe, indiferent ce ar spune cei din jurul tău. Nautica păstrează paleta de culori apropiată marinăriei și oferă costume de baie de diferite modele, de la cele întregi până la cele mai sumare.

Nici bărbații nu sunt neglijați la capitolul vestimenar, unde Nautica oferă o colecție întreagă iubitorilor de sporturi nautice intitulată Sailing Club. Cămăși marinărești, pulovere care să îți ofere comfort termic în diminețile răcoroase pe mare, bermude sau pantaloni scurți, toate au un design clasic, potrivite pentru astfel de plimbări.

Și pentru că domnii posesori de yacht trebuie să rămână domni și la timonă, Nautica are o colecție de costume bărbătești clasice. Știm că imaginea este esențială mai ales dacă ești și marinarul ambarcațiunii unde o mega-petrecere are loc în mijlocul mării, de aceea costumul marca Nautica este perfect adaptat situației.

În colecția de primăvară, Nautica s-a gândit la toate situațiile în care poți fi surprins pentru o relaxare pe apă. Chiar dacă faci plajă pe punte, vezi răsăritul din barcă sau dai o petrecere la bord, Nautica este fără îndoială cel mai bun consilier vestimentar! 

Sursa foto: nautica.com  

Autor: Oana Vasiliu

Publicat in: martie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement