Clasic Nautica style, pentru bărbați (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

De 1 iunie, Nautica sărbătorește tata și copilul! O colecție nou nouță pentru tătici se remarcă cu un stil marinăresc aparte, cu ținute casual în ton cu libertatea copilăriei. Este începutul verii, care semnifică startul sezonului vacanței de vară, a libertății copilărești și a prospețimii aerului de mare! Motiv pentru care Nautica a creat o colecție specială pentru navigatori și pasionați de navigație, în nuanțe deschise și materiale confortabile.

Nu lipsesc accesoriile și nici bijuteriile bărbătești precum ceasurile subacvatice! Este o colecție completă pentru tătici și copii, scoase spre vânzare la prețuri mai mult decât atractive. Să nu credeți, însă, că lipsesc ținutele feminine! Pe lângă colecția „Father's Day” destinată tăticilor, Nautica a scos pe piață și o colecție destinată femeilor numită „Summer Refresh”. O colecție de vară cu rochii vaporoase, tricori colorate, pantaloni scurți casual și blezere fine, toate din materiale confortabile și în culori deschise cu nuanțe de albastru oceanic sau turcoaz.

Față de colecția bărbătească, prețurile sunt ceva mai pretențioase, o rochie putând fi achiziționată cu aproximativ 100 de dolari! La colecția pentru tătici, prețurile la tricouri, cămăși sau pantaloni scurți se învârt în jurul a 15-70 de dolari, compania dorind să promoveze Ziua Tăticilor, care se sărbătorește în America în data de 16 iunie.

Father's Day” cu facilități fashion

Chiar dacă este compusă din articole vestimentare pentru bărbați, întreaga colecție este destinată mai degrabă femeilor. Nu de alta, dar Nautica își prezintă produsele cu scopul de fi achiziționate drept cadou pentru tătici. Iar pentru a atrace cât mai multă cleinetlă, compania oferă facilități fashion cu reduceri de prețuri substanțiale. Chiar dacă nu au bulina cu reduceri, prețurile articolelor vestimentare sunt cu mult mai mici față de colecțiile anterioare. Și să nu credeți că au făcut rabat de la calitate. Printre cele mai vânate produse sunt tricourile Polo, cu clasicul design cu guler și trei nasturi la baza gâtului, venite în diferite nuanțe și combinări de nunațe care să îți ademenească privirea. Prețurile lor variază între 50 și 70 de dolari, însă cele mai multe modele sunt comercializate cu 55 de dolari.

Accesorii și bijuterii

Când vine vorba despre bărbați, bijuteriile favorite sunt ceasurile și butoniere. Produce pe care Nautica le-a lansat cu prețuri între 40 și 55 de dolari. Dacă îi plc călătoriile, colecția deține și genți impermeabile de voiaj și seturi de cosmetice. Pe lângă acestea se regăsesc și brelocuri, portovele din piele și... ceasuri. Iar aici vine partea cea mai interesantă. În noua colecție și-au făcut apariția două modele șic, cu linii puternice bărbătești, în nuanțe închise (gri închis și negru) și subacvatice. Prețul este de 130 respectiv 200 de dolari, cu reducere. Așadar, dacă sunteți tentați, aruncați o privire în galeria foto și dați o raită prin magazine din România. Cu siguranță găsiți noile modele, ce-i drept la prețuri un picuț mai mari! Însă merită, nu credeți?

Gina Rotaru

Foto: Nautica.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement