Ciorapii rechini, un nou trend nautic! (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Fashion victim? Atunci clar ți se potrivește! Un designer internațional a lansat pe piață ciorapul care te „mănâncă”! Nu îți provoacă mâncărimi, ci te înghite la propriu! Este vorba despre noul trend în materie de fashion nautic: ciorapul rechin! O pereche de ciorapi care imită un rechin, care mușcă piciorul purtătorului... Tentant sau freaky?

 

 

 

Ciorapii sunt handmade, croșetați din lână și vin în două modele: una în care pare că ți-a închițit piciorul, ci alta în care piciorul tău... sângerează! Sună terifiant, însă capodoperele creatoarei au devenit un trend pe piața internațională, chiar și printre cei nu foarte pasionați de lumea nautică!

Ciorpii rechini, creați de o scriitoare

Nu este o creație de Halloween, ci o piesă vestimentară care poate fi purtată zilnic! Însă, neapărat la vedere, pentru a atrage privirile. În caz contrar, care ar mai fi rostul design-ului. Un design inedit și nebunesc, creat de Lisa Grossman, cunoscută și ca Împărătoeasa Ciorapilor, datorită creațiilor neobișnuite cu care își înnebunește clienții! În ciuda aparențelor, Lisa Grossman nu este designer de meserie, ci scriitoare.

Femeia susține pe site-ul personal (www.tsocktsarina.com) că face asta din pasiune, încă de mic copil, luând lecții de la mama ei. Și a învățat bine! Pentru că cea mai recentă creație a făcut înconjurul lumii! Ciorapii sunt tricotați în așa fel încât să imite un rechin, care mușcă din piciorul unui om. De data aceasta, a proprietarului, care, culmea, dă și bani pentru asta! Iar oamenii se înghesuie la achiziționarea lor.

Realitate dură împachetată în design funny

Și pentru ca design-ul să fie complet pe gustul ei și a celor care îi vor purta creațiile, Lisa Grossman a mai croșetat câteva detalii, tot așa de incitante! La ciorapii cu design inedit, se adaugă o picătură de sânge (tot din tricot) care parcă pică din gura rechinului, și un alt mini rechin, care stă la pândă pe lângă atacator. Mica creatură se poate lipi oriunde de ciorap cu ajutorul unui arici, în funcție de gusturile clientului.

Astfel că, dacă te regăsești printre cei pasionați de imagini oarecum macabre, creațiile Lisei Grossman sunt perfecte pentru tine! Ba mai mult, ciorapii rechini pot fi un cadou de-a dreptul funny atât pentru copii, cât și pentru familie sau prietenii apropiați. Chiar dacă ideea pare macabră, culorile și design-ul croielii trezesc interesul oricui. Nu crezi?

Gina Rotaru

Foto: tsocktsarina.com

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement