BMW Spring Yacht Collection (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Navigația pe un yacht de lux cere ținută adecvată, în special îmbrăcăminte sport! O știu proprietarii, dar o știm și noi, pasionații de ambarcațiuni! Tocmai de aceea, am aruncat o privire către colecțiile de îmbrăcăminte sport nou apărută primăvara aceasta, care să se asorteze atât cu yachturi de mici dimensiuni, cât și cu yachturi impunătoare! Iar dacă cei de la Nautica s-au axat pe îmbrăcăminte sport colorată, BMW a optat pentru îmbrăcăminte sport cu design clasic, în nuanțe deschise și cu mici detalii, care să le evidențieze brandul! Pe scurt, BMW Spring Yacht Collection! Modele de îmbrăcăminte sport care urmează să ajungă în magazinele de specialitate în câteva săptămâni!

Motivat de vânt, la granița dintre două elemente - navigația cu pânze reprezintă o fascinație unică. Iar întreaga cursă se bazează pe materialul corect, indiferent dacă vorbim de vele sau haine precum costum de marinar. Motiv pentru care, cei de la BMW garantează cu noua colecție de îmbrăcăminte sport: BMW Spring Yacht Collection, funcționalitate superioară și durabilitate! Toate acestea îmbinate într-un stil decorativ tipic celor de la BMW: sport și casual! Fie că le porți pe teren sau pe marea liberă, modelele de îmbrăcăminte sport din noua colecție îți promit să te vor face să simți navigația unică de high class. Nu o spunem noi, ci o spune reprezentații companiei, care au testat noile articole vestimentare din colecția BMW Yacht Sport, în timpul unui shooting excentric de marketing, pe mare!

Design și calitate atractivă

Cui nu-i modelele de îmbrăcăminte sport cu sigla BMW? Pe lângă brand, calitatea este admirabilă, iar croiala pică perfect pe aproape orice tip de siluetă. Ce-i drept, pentru această performanță, scoatem din buzunare sute de euro pentru o întreagă ținută! Și o facem de fiecare dată când bugetul ne-o permite! Iar printre motivele de top în alegerea articolelor vestimentare de îmbrăcăminte sport de la BMW se află calitatea și aerul oferit de sigla companiei. Pentru îmbrăcămintea sport de primăvară, compania a folosit materiale precum bumbacul. Un material care lasă pielea să respire, cu lojo-ul firmei imprimat în stil cauciucat, într-un mod fin, nu foarte evident, însă destul cât să se facă remarcat din prima. Toate tricourile sunt albe, cu croaială simplă, unele având design marinăresc cu dungi.

Gecile de primăvară, atât în varianta feminină, cât și în cea masculină, vin în culori: alb și albastrul oceanic! Gulerele lor sunt înalte, cu închidere Velcro și manșete cu capăt cauciucat, care să protejeze împotriva vântului. Materialul este polartec, potrivit pentru zilele friguroase. Emblema BMW și emblema BMW yachting, împreună cu semnele marinărești se află pe partea din spate, iar pe guler este brodat logo-ul Yachting. Toată colecția de îmbrăcăminte sport BMW are poartă ambele sigle ale companiei. Cât despre rochii, BMW nu a neglijat femeia! Există un model de rochie în stil de costum marinar, extrem de confoirtabil, din bumbac, cu detalii albe și un șnur care să poată plia forma pe corp, în funcție de siluetă.

Prețurile acestei colecții de îmbrăcăminte sport variază între 40 și 250 de euro piesa vestimentară, cea mai ieftină piesă fiind tricoul, iar cea mai scumpă jacketa de primăvară! Prețurile tricourilor variază în funcție de model între 40 și 100 de euro, rochia se regăsește la 100 de euro, pantalonii scurți între 50-100 de euro, iar încălțările pentru yacht se găsesc la 110 euro. Ce spui, îți place noua îmbrăcăminte sport marca BMW?

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Etichete pentru acest articol: costum marinar, imbracaminte BMW, imbracaminte sport
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement