Black Sail, de la Nautica! (foto)

Home « Stil « Imbracaminte

Un nou an, o nouă colecție de la Nautica! Iar în ianuarie, compania internațională s-a dedicat exclusiv fashion-ului masculin de lux. Astfel că, pasionații de navigație au de unde alege: de la paltoane elegante, geci casual și cămăși vărgate, până la accesori precum curele din piele, butoni, cravate și ceasuri. O colecție rafinată, de lux, destinată exclusiv bărbaților eleganți, pentru care aparențele chiar contează!

Este o colecție inspirată din stilul marinăresc american, care îmbină rafinamentul cu eleganța și seriozitatea, dar din care nu lipsește aerul masculin. Piesele de rezistență sunt paltoanele și jackete de iarnă, din piele sau materiale impermeabile, care vin în nuanțe de negru și gri închis. Marea majoritate sunt accesorizate cu butoane sau gulele și manșete din blană.

Black style, în piele de căprioară!

Și, cum eleganța se îmbină perfect cu autoritatea, colecția premium este plină de piese vestimentare inovatoare, concepute special pentru a imita simțul și autoritatea militară din domeniul naval. Printre cele mai luxoase piese vestimentare se regăsesc cele din piele naturală sau din piele de căprioară! Aceste modele de jackete și paltoane sunt croite manual, interiorul fiind dotat cu blană de calitate. Sunt alegerea perfectă pentru o petrecere sau o ieșire pe înserat în largul mării. Nuanțele predominante sunt negru, maro închis, albastru închis și gri închis.

Cămășile vin într-o gama largă de modele, diferențiindu-se între ele prin patch-uri la cot, gulere cu dungi și detalii bogate în broderii. Nuanțele predominante sunt alb, negru, gri și albastru închis. Design-ul cravatelor este între vintage și modern, marea majoritate având albastre închis cu buline sau dungi marinărești. Cât despre ceasuri și curele, Nautica impresionează încă o dată! Curelele sunt de calitate superioară, în nuanțe de maro puternic sau negru, iar ceasurile au cadrane elvețiene și carcase cu design între elegant și nonconformist, așa cum ne-a obișnuit.

Reduceri de iarnă!

După cum știm deja, shopping-ul se face online, iar luna aceasta avem și recuderi substanțiale la noua colecție, de aproximativ -20/30%. Prețurile paltoanelor și jachetelor variază între 300 și 900 de euro, cu reducere, iar blezerele se învârt în jurul a 200 de euro. Totul ține de modelul și calitatea dorită. Prețul cămășilor a scăzut de la 80 de euro, la 50 de euro bucata, la fel precum noile modele de cravate. Cât despre ceasuri, oricât de tare ne-am dori, nu le veți găsi sub 430 de euro, nici măcar cele feminine. Cu toate acestea, merită! Modelele sunt încântătoare, nu credeți?

Gina Rotaru

Foto: Nautica.com

Publicat in: ianuarie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement