În casă, ca pe mare (foto)

Home « Stil « Foto

Design maritim fără limite! Dacă până acum v-am prezentat case plutitoare sau măsuțe în formă de barcă, astăzi facem o selecție a celor mai năstrușnice idei de amenajare interioară... în stil nautic! Lăsăm specialiștii să se axeze pe arhitectură, precum colegii noștri de la Builders Magazine, iar noi de oprim la frumusețea marinărească regăsită în culori tipice și la imaginație dincolo de limite! Totul în albastru și alb, însă evidențiate prin forme și așezări nebunești, dar atractive... Atât de atractive, încât suntem pe cale să ne lăsăm convinși de o asemenea amenajare...

În 2013, pasionaților nu le mai ajung detaliile marinărești! Trec la next level și își transformă locuințele în adevărate ambarcațiuni de lux, demne de o expoziție de artă maritimă. Iar dacă s-ar putea să le pună și motor, cu siguranță ar face-o fără să se gândească de două ori! Printre detaliile cu adevărat nonconformiste apărute în 2013 sunt paturile „plutitoare”, în formă de barcă sau corabie, care se leagănă în bătaia... mișcărilor posesoriului. Iar dacă în dormitor imaginația trebuie oprită la jumătate, din considerente de cuplu, în camera copilului, imaginația poate să zburde fără limite!

De pe mare, direct în casă

De la măsuțe, la pat și până la șifonier, totul reprezintă marea! Toate au forme de ambarcațiuni, fie ele veliere, șalupe, bărci cu vâste sau corăbii! Culorile predominante sunt alb, albastr și nuanțe ale lemnului natural. Cât despre formele accesoriilor și detaliile din camere sunt, bineînțeles, tot în ton cu marea! Și când spunem asta nu ne referim la delfini sau căluți de mare, ci la veioze ancore, suport de televizor în stil de cârmă și multe alte „accesorii” nautice care te lasă cu gura căscată! Și, culmea, toate acestea sunt îmbinate în așa mod, încât oferă luminozitate și spațiozitate camerei.

Iar când vine vorba de camera copilului, designul trebuie să îmbine rafinament, simplitate și calitate! Motiv pentru care, marea majoritate a pasionaților optează pentru mobilier în formă de bărci din lemn, bineînțeles personalizat! Corabia sau patul copilului trebuie neapărat să poarte numele unei companii de ambarcațiuni de renume mondial. Un nume alături de care este personalizat și cel al copilului. Lenjeria și perdelele sunt neapărat albastru cu alb, iar pereții pot fi personalizați ca o continuitate a patului, dâns senzația că ești pe mare! Un design liniștitor, care ne-a acaparat privirile. Motiv pentru care, spunem DA trendului marinăresc 2013 și dăm startul unei redecorări în stil nautic! Nu de alta, dar ne ajută și colegii noștri de la Builders.ro și BuildersJobs.ro. Vouă cine vă dă o mână de ajutor?

Gina Rotaru

Publicat in: aprilie 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement