Camere foto subacvatice 2013

Home « Stil « Foto

 

O expediție subacvatică se lasă întotdeauna cu fotografii! Iar amintirea unor astfel de vacanțe poate fi redată și de calitatea imaginii lor. Tocmai de aceea, într-o expediție de scuba diving, fie ea de plăcere sau una profesională, este nevoie de un aparat foto subacvatic de calitate, care să poată prinde imaginea din mișcare,la cea mai înaltă rezoluție.

 

Este important să alegeți un aparat foto compact, care oferă un control manual complet, posibilitatea de a trage în RAW, video HD, precum și capacitatea de a accepta lentile cu unghi larg. Din fericire, acum suntem binecuvântați cu mai multe camere și carcase mai mari, care îndeplinesc toate aceste criterii. Aveți un astfel de model? Dacă nu, iată ce camere foto subacvatice fac furori în 2013:

Recsea Sony RX-100 - Cel mai bună calitate a imaginii și viteză de focalizare

Pentru cineva care vrea fotografii uimitoare într-un pachet mic, Sony RX-100 stabilește un nou standard pentru camerele foto compacte. Sony a făcut imposibilul – un aparat cu mii de senzori, într-o cameră de mărimea S100 Canon. Cât despre prețuri, Recsea Sony RX-100 standard costă aproximativ 899.95 de dolari, iar prețul poate crește până la 2.289 dolari, în funcție de lentile, modelul de blitz și de nivelul profesional al aparatului.

- Canon G12 / Canon G15 într-o carcasă Recsea - cea mai buna alegere pentru macro

La Cannon se produce în mod constant cele mai bune fotografii subacvatice obținute vreodată de un aparat compact. Carcasele Recsea G12 și G15 sunt o operă de artă. Prelucrate dintr-un bloc solid de aluminiu de înaltă calitate, oferă un control ușor asupra roților din față și din spate. Adăugarea ochiului Dyron de 12mm, de înaltă calitate, oferă un unghi de 165 grade uimitor pentru fotografii cu spectru larg. Noul Canon G15 oferă un auto-focus mai rapid și ușor de utilizat, un senzor de 12 megapixeli actualizat, un video mai performant și un obiectiv mai luminos decât G12 Canon. Canon G12 si G15 sunt cele mai bune opțiuni pentru fotografia macro. G12 și G15 au cele mai clare lentilele de pe piață. Bateria. Prețurile acestpr modele sunt: Recsea G15 - 999 dolari, iar Recsea G12 - 1.050 $

Canon S110 în Carcasă Recsea : valoare și versatilitate

Este vorba despre calitatea imaginii - și un design nou, cu un senzor extrem de sensibil. Cu un obiectiv luminos F2.0, un LCD de 3 inch ascuțit și dimensiuni mici, Canon S110 captează piața de aparate foto subacvatice în 2013. Modelul este practic identic cu S100, cu excepția că deține wi-fi în loc de GPS. Carcasa Recsea este prelucrată din aluminiu solid, de înaltă calitate, și au un design dublu O-ring pentru a preveni inundațiile. Prețul acestui model poate ajunge la 1.599 dolari.

Gina R.

Foto: asia.cnet.com

Publicat in: mai 2013
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement