NOS – ceas unicat, din piese vintage (foto)

Home « Stil « Ceasuri

Lux, calitate, design atractiv! Toate într-un ceas nou nouț marca Aquadive! Vorbim despre compania care produce celebrele ceasuri subacvatice, care fac rumoare în rândul pasionaților, datorită stilului vintage, a croielii și aspectului niciodată demodat! Iar acum, la sfârșit de ani, cAquadive aduce în stil de cadou, un ceas nou, din piese vintage! Un model destinat unei categorii de clienți, care știu să aprecieze bunul gust, indiferent de vârstă!

Și, fiți pe fază, pentru că este ediție unicat limitată, destinată scafandrilor cu experiență! Ceauri noi, din piese vintage, cu designul clasic al anilor '60. O bucată de istorie, într-un ceas, spun specialiștii! Noi ne rezumăm la o piesă unicat must have, pentru cei mai înverșunați pasionați!

Carcasă elvețiană handmade

Modelul NOS (Noutate în Stil Vechi) Aquadive are o carcasă elvețiană, realizată manual, și dotată cu o ramă cu sistem de retație bidirecțional și o inserție clasică de aluminiu. Noile ceasuri sunt realizate din piese vintage, asamblate manual de specialiști în domeniu. Motiv pentru care modelele nu doar că au aspect vintage/modern, ci se pot lăuda că dețin piese vintage prețioase.

Acest ceas subacvatic poate fi scufundat la aproximativ 202 metri adâncime și este echipat cu un cadran nou din cristal, marca Aquadive, care beneficiază de o aplicație pentru luminozitate subacvatică. Ceasul deține un autentic mecanism elvețian ETA 2824-2, pentru a garanta performanță îndelungată și o ireporșabilă funcționare timp de secole.

Garanție de peste 50 de ani!

Înainte de a ieși din fabrică NOS Aquadive a fost testat de mai bine de 20 de ori. Modelul a fost construit pentru a rezista peste 50 de ani, cu o funcționare impecabilă, compania alegând cele mai prețioase și rezistente materiale. Cu toate acestea, compania are o atenționare privind utilizarea NOS Aquadive: clienții pot alege să înlocuiască garnitura cadranului, însă repetarea acestei operațiuni, fie ea realizată și la o distanță de 5-10 ani, poate afecta elasticitatea cristalului pe termen lung.

Modelul este subacvatic, însă specialiștii recomandă utilizarea ocazională în mediul subacvatic. NOS Aquadive este unicat prin îmbinarea de piese vintage veritabile, cu tehnologie nouă, fiind un model destinat uzurii zilnice, la suprafața apei. Cât despre preț, fără taxe sau TVA, este de 990.00 de dolari! Se merită?

Gina Rotaru

Foto: www.aquadive.com

Publicat in: decembrie 2012
Etichete pentru acest articol: ceas Nautica, ceasuri, ceasuri barbatesti, ceasuri subacvatice
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement