Navigheaza in siguranta cu ceasul Ulysse Nardin Monaco

Home « Stil « Ceasuri

Se întâmplă să avem pasiuni cunoscute sau mai puţin cunoscute, care se manifestă după propriul stil şi personalitate. Fie că ne place să călătorim tot timpul anului, fie că adorăm să colecţionam cele mai noi ceasuri, în ambele cazuri, este vorba despre acelaşi lucru: pasiune.

Trebuie să recunoaştem că ceasurile sunt irezistibile, produse în aşa fel încât să nu le putem rezista chiar şi atunci când nu dispunem de foarte mulţi bani. Inclusiv cele destinate domeniului nautic nu se lasă mai prejos, având în vedere numărul tot mai mare de pasionaţi care se dau în vânt după ele.

 

Unul dintre ele este Ulysse Nardin Monaco, genul de ceas pe care ne-ar plăcea să-l purtăm tot timpul la mână, cu toate că este special creat pentru ieşirile cu barca în larg.


Fiind lansat în ediţie limitată pentru Monaco Yacht Show 2012, ceasul Ulysse Nardin Monaco îmbină perfect funcţiile unui instrument de navigare cu toate caracteristicile tehnologice ale unui ceas din gama premium.

Are o carcasă de oţel inoxidabil, cu diametrul de 45,8 milimetri, ecran din safir, acoperit cu un înveliş antireflex de un albastru ultramarin şi "învelit" într-un strat special care îl protejează pentru condiţiile mai dificile din larg. Iar indicatorul pentru dată şi secundarul sunt supradimensionate, aşa încât să ne dăm seama la ce distanţă ne aflăm de ţărm. Piesa de rezistenţă este, însă, logo-ul Principatului Monaco de pe ecranul din safir, care este încadrat în forma rotundă a indicatorului pentru dată.

 

Din păcate, producătorii l-au lansat în doar 100 de exemplare, fiecare fiind numerotat cu cifre din aur de 18 karate, pe partea din spate a carcasei.

 

Ceasul poate fi găsit în magazinele Ulysse Nardin din marile oraşe ale Europei, asta dacă se întâmplă să-l mai aibă pe stoc, dată fiind exclusivitatea ceasului.

 

 

Irina B.

sursa foto: luxist.com

Publicat in: septembrie 2013
Etichete pentru acest articol: ambarcatiune, ceas, ceas nautic, ceasuri, Ulysse Nardin Monaco
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement