Nautica trend: Ceasuri din piele unisex (foto)

Home « Stil « Ceasuri

E clar, sfârșitul verii dă tonul fashion-ului din toate punctele de vedere! De la colecții de haine, bijuterii, ambarcațiuni cu vele sau fără, până la accesorii bărbătești care mai de care mai atractive, precum ceasurile acvatice de la Nautica. Da, ați intuit cât se poate de bine. Toamna aceasta a venit rândul unei noi colecții de ceasuri să își facă intrarea în magazinele de specialitate. Și cine altcineva era să ne atragă atenția în materie de accesorii acvatice dacă nu Nautica?

Calitate, simplitate, design și culori pentru toate gusturile. Pe scurt, seria toamnei de ceasuri unisex! O serie cu aparență de handmade, datorită designului simplist și, totodată, a combinațiilor de nuanțe. Între negrul cel mai închis și albul luminos, ceasurile Nautica au reușit să obțină o linie subțire a echilibrului. Întreaga colecție a toamnei este formată din ceasuri sport, ce pot fi purtate atât la ținute casual de vară, precum bermude și tricou, cât și la ținute casual/elegant, precum pantaloni din in cu cămașă.

El și ea în stil Nautica

Ei, și toamna aceasta vă puteți împrumuta ceasurile unul celuilalt. Colecția vine cu ceasuri unisex, în culori nu tocmai deschise. Sunt apreciate nuanțele pale, dar și cele puternic închise. Spre exemplu, vedeta verii și viitoarea vedetă a toamnei este maroul. O culoare care a acaparat aproape toată piața fashion, de la curele, până la genți. Se poartă toate nuanțele posibile de maro, de la crem deschis până la cel mai închis, negrul cu cusătură albă pe marginea curelei, portocaliul, griul și, categoric, albastrul oceanic.

Chiar dacă nuanțele par foarte puternice pentru ea, trendul toamnei o cere. Anul acesta, nu se mai poartă liniile feminine. Culorile „ei” tind, fără doar și poate, spre masculinitatea light. Se poartă pielea de calitate și plasticul calitativ, bine-cunoscut la mai toate ceasurile Nautica, și clasicele curele metalice. Doar că, toamna aceasta, pe curelele din plastic sunt imprimate mici monograme, striații sau numele Nautica.

Cât costă?

Prețurile nu diferă foarte tare de cele expuse anul trecut! Prețul unui ceas acvatic Nautica cu curea din piele pornește de la 160 de dolari și ajunge la 250 de dolari. Totul ține de nuanța aleasă, de tipul cadranului, de materialul din care este realizată carcasa și de adâncimea la care rezistă în apă. Ceasurile care au cureaua din plastic sunt puțin mai ieftine.

Prețul unui astfel de model pornește de la 98 de dolari și poate ajunge la un maximum de 200 de dolari, iar modelul din pânză poate fi găsit la 185 de dolari. Pe lângă acestea, clasicii se pot bucura de ceasuri din metal. Prețul lor variază între 200 și 250 de dolari bucata! O investiție destul de mare, dar de bun augur. Mai ales că ceasurile de la Nautica nu se demodează, iar calitatea lor le permite să supraviețuiască chiar și 20 de ani! Vorba aceea, o dată ce l-ai achiziționat, poți fi convins că, la un moment dat, îl vei putea face cadou nepoților...

Gina Rotaru

Foto: Nautica.com

Publicat in: septembrie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement