In style cu G Shocked Design (foto)

Home « Stil « Ceasuri

Revoluția accesoriilor bărbătești a început! Yanko Design a rupt gura târgului, prezentând o creație practică și extravagantă, pregătită să dea gata orice pasionat de ceasuri subacvatice. Compania a reușit să intre în grațiile specialiștilor cu ajutorul unui ceas subacvatic, cu design unicat pe piața internațională, demn de toate aprecierile. Pe scurt: G Shocked! Un model șic, care îmbină eleganța, calitatea și extravaganța cu un aer masculin aproape irezistibil. Nu ne credeți? Stați să vedeți cum arată!

Profil subţire, aspect curat și de impact, cu un design original, care îți captează privirea. Nu trebuie să fii un specialist în ceasuri subacvatice pentru a spune WOW! O vei face fără să clipești! Iar dacă ai ocazia să îl admiri pe propria-ți mână, atunci, cu siguranță, te vei lăsa cucerit atât de calitatea materialelor din care e realizat, cât și de aspectul acestuia. Asta pentru că este ușor, masculin și creat de celebrul designer Alp Germaner.

De top în preferințele lui Alp Germaner

G Shocked a fost conceput pentru a fi un ceas dual: digital și analogic! Celebrul designer Alp Germaner și-a pus amprenta personală pe noul concept, creația intrând încă din primele minute în topul preferințelor lui în materie de ceasuri subacvatice. Liniile curate și curbele îndrăznețe îi oferă modelului G Shocked un aspect perfect, intrând cu grație în categoria celor mai suprinzătoare și atractive ceasuri subacvatice cu design creat de Alp Germaner.

Și, ghiciți ce! Asta nu e tot! Lansarea a avut loc în luna iunie a.c., iar curiozitatea publicului țintă i-a surprins chiar și pe creatori. Ce-i drept, încă nu s-a dat startul oficial la vânzări, prețul ceasului G Shocked nefiind încă specificat. O bilă albă pentru echipa de marketing, care a reușit prin acest gest să incite o mare parte a publicului țintă, modelul recent lansat ajungând să fie catalogat drept unul exclusivist.

Motiv pentru care ne așteptăm ca prețul de comercializare al modelului G Shocked cu design inovator să depășească cu mult prețurile celorlalte ceasuri cu design-uri intrate deja în categoria old news. Cel puțin în viziunea iubitorilor acestor tipuri de ceasuri.

Colecție, varietate, prețuri

Și că tot veni vorba de design-ul ceasurilor G Shock, firma a reușit să cucerească prin atitudine și prin stilul masculin îmbinat cu nuanțe clasice, mature, dar și tinerești. Chiar dacă la început s-a lansat ca o linie pentru bărbați, ceasurile G Shock sunt purtate, adesea, și de femei obișnuite cu ținute casual/ elegate. Varietatea este largă doar în materie de design. Culorile existente pe piață sunt: gri metalizat, gri mat, negru, alb, iar unele dintre ele au mici detalii în nuanțe de verde, albastru și roșu.

Cât despre prețuri, ceasurile G Shock se comercializează la maximum 260 de dolari. Cel mai mic preț existent pe piață, la magazinele revânzătoare, este de 61 de dolari. Un preț deranjant de rezonabil pentru fanii acestei categorii de ceasuri. Motivul: oricine și-l poate achiziționa. Singura șansă de a te evidenția ca fan înfocat G Shock este noua creație a lui Alp Germaner, despre care se zvonește că va avea un preț ceva mai piperat. Cât de piperat, rămâne de văzut...

Autor: Gina Rotaru

Sursa foto: yankodesign.com

Publicat in: iulie 2012
Inapoi la categoria «« Stil

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement