Cel mai rapid ceas din lume. Într-un cuvânt: unic!

Home « Stil « Ceasuri

Cu 11 brevete tehnologice, TAG Heuer Mikrotimer Flying 1000, acestcronograf concept” deschide o fereastră nouă în timp. Modelul are cel mai rapid cronograf mecanic, care poate "diseca" timpul până la o miime de secundă şi îl face de 125 de ori mai rapid decât 99% dintre cele mai bune cronografe mecanice elveţiene. Pe scurt, noi îl comparăm la viteză cu celebrul şoricel Speddy Gonzales.

Odată ce urmărirea timpului a trecut de la etapa în care reprezenta doar o luptă surdă între minute şi ore, ceasornicarii au fost nevoiţi să străbată drumuri lungi pentru a-şi afişa priceperea şi pentru a prinde într-o carcasă cele mai mici unităţi măsurabile. Mulţi nu au reuşit să îşi depăşească condiţia, dar încercările repetate ale altora au dat roade. Astfel, a apărut TAG Heuer Mikrotimer Flying 1000, cel mai rapid ceas din lume.

Cu un mecansim ce oferă un ritm de 3.600.000 de vibraţii pe oră, ceasul are o carcasă din titaniu negru, de 45 mm, cu geamuri din safir- unul în faţă, care acoperă cadranul, iar al doilea pe spate, prin care se poate observa mecanismul. Cadranul este negru, iar orele sunt pictate în alb. Indicatoarele sunt la rândul lor fosforescente pentru o vizibilitate mai bună. În plus, pentru pasionaţii de sporturi nautice şi scufundări, echipa Nautica s-a interesat şi a aflat că modelul are o rezistenţă la apă de până la 100 de metri.

Chiar dacă acest ceas unic a fost construit iniţial ca un simplu prototip, ulterior a devenit parte dintr-o ediţie limitată de colecţie, pe care fiecare cumpărător va plăti 88.580 dolari.

Lansat în a doua jumătate a anului trecut, TAG Heuer Mikrotimer Flying 1000 i-a făcut cu siguranţă pe cei care l-au cumpărat să se piardă în timp! Vă mai spunem doar că TAG Heuer Mikrotimer Flying 1000 a fost declarat ceasul sport al anului, în cadrul Grand Prix de l'Horlogerie de Genève.

Noi am rămas profund impresionaţi de acest model, iar echipa Nautica Magazine aşteptăm şi opiniile dumneavoastră! Atât despre acest model, cât şi despre altele care merită amintite în următoarele ediţii ale revistei!

Sursa foto: styleengine.com

Autor: Marian Crăciun

Publicat in: mai 2012
Etichete pentru acest articol: TAG Heuer Mikrotimer Flying 1000
Inapoi la categoria «« Stil

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement