Introducere În Sailing

Home « Sport « Yachting
Sailingul - yachtingul de croazieră - navigația de agrement - sunt termeni care în România sunt asociați luxului, miliardarilor și persoanelor cu venituri dubioase.
 Persoanele care aleg sa navigheze la bordul unui yacht sunt se obicei cupluri cu studii si venituri superioare, au un mare interes pentru itinerarii si le place sa-si ofere tot ce este mai bun din toate punctele de vedere.
De asemenea, in afara unor mici exceptii (cum ar fi anumite vinuri de colectie) la bordul unui yacht totul este inclus in pret si totul este gandit astfel incat dumneavoastra sa va simtiti perfect.
Impachetatul si despachetatul bagajelor cad si ele in atributiile butlerilor de cabina, la fel cum mini-barul va fi umplut zilnic cu bauturile care va plac.
Odata lansat si reglat, ne si imaginam in fata provei un intreg ocean; catamaranul nu se mai opreste, cu lochul indicand zece, unsprezece noduri si mai mult. Fiind dificil de urcat intr-un unghi de bulina, suntem constransi de vreme sa alegem un vant de larg, mersul preferat al ambaracatiunii.
 
 
 
Sursa foto: charterworld
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: yacht, sailing, ambarcatiuni, croaziera
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement