Windsurfing in Romania

Home « Sport « Windsurfing
Amplasat intr-un cadru de exceptie si inconjurat de o puzderie de lacuri si girle, Mila 23 ofera puncte de interes pentru aproape toate categoriile de turisti. Satul vechi a stiut sa-si pastreze farmecul arhaic, oferind si astazi o imagine fidela a satelor pescaresti de alta data si a unui mod de viata parca neschimbat de secole. 
 
Gura Portitei 
Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. 
Intr-un secol de civilizatie, inceputul de lume apare drept o alternativa tentanta. Dupa aproape 300 de km pe sosea de la Bucuresti la Jurilovca, apoi cu vaporasul sau cu salupa rapida, traversand apele Golovitei, se ajunge la Gura Portitei.
 
Mamaia 
Mamaia este cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc al Marii Negre situata la 3 km nord de Constanta, intre plaja si lacul Siutghiol. Plaja in lungime de 7 km si o latime de 100-200 m poate rivaliza cu celebrele plaje de la Cannes sau Saint Tropez fiind acoperita cu un nisip deosebit de fin. 
 
Grindul Chituc 
Zona salbatica in care exista o lunga fisie de nisip si atat. Locul este izolat si complet necunoscut. Se ajunge trecand de Navodari iar din satul Corbu mai sunt doar cativa kilometri de facut pe drum neasfaltat. Grindul Chituc se intinde din dreptul localitatii Corbu pana la Vadu. 
 
 
Sursa foto: bestintravelmagazine
Publicat in: august 2015
Etichete pentru acest articol: windsuring, Romania
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement