Regată de Moși Crăciun, pe valuri! (video)

Home « Sport « Windsurfing

Și Moș Crăciun știe să se distreze! A pregătit o regată de surf, pentru a stabili recordul mondial la distracție! Iar pentru asta și-a adunat toți confrații și i-a pus la treabă! Astfel că, 19 surferi îmbrăcați în Moș Crăciun vor face valuri la propriu în Cocoa Beach din Florida, în 24 decembrie! Este prima competiție de acest gen organizată vreodată în lume, care a reușit să trezească curiozitatea turiștilor, la nivel mondial! Cum s-au pregătit și de unde ideea?

George Trossett este vinovatul! Cunoscut și ca Surferul Moș Crăciun, George și-a adunat toți colegii de breaslă, pentru o competiție de surf inedită, care să sărbătorească venirea Crăciunului. Și dacă tot a sunt puși pe distracție, s-au gândit să facă o organizare ca la carte! Și-au luat cu toții costume de Moș Crăciun și s-au ambiționat să obțină un record mondial pentru „Cei mai mulți surferi Moși Crăciun pe valuri”.

Cu desaga pe valuri de 6 metri

În ciuda vremii și a apei reci, grupul de surferi este hotărât să răspândească spiritul sărbătorilor și să atragă tot mai mulți turiști în inedita competiție. Iar speranțele sunt mari! Dacă anul trecut organizatorul competiției George Trosset a navigat singur îmbrăcat în Moș Crăciun, anul acesta I s-au alăturat și colegii, în număr de 19 persoane.

„Valurile sunt mai mari decât mai sperat! Au înălțimi între patru și șase metri. Am sentimentul că se vor strânge și alți Moși Crcăciun pe plajă când vom duce la bun sfârșit competiția „Moș Crăciun pe surf”, din dorința de a avea parte de un eveniment distractiv înainte de Crăciun. Am speranțe mari că de anul viitor numărul echipei noastre va crește!” a spus Trosset.

Echipa de „Moși Crăciun surferi” este formată din George Trosset (coordonator și organizator), George Trosset (coordonator secund), Eddie Legge, Paul Kitchen; Denny Smejkyl; Shane Lyons; Mike Richardson; Ross Cruden; Danny Cruden; Jon Cruden; Greg Hall; RIC Hamilton; Patty Mitchell; Gerry Oshea; Reef Kai Oshea; Doug Capps; Ross Capps; Carter Capps; Matt Oshea.

România - record mondial cu Moși Crăciun

Guinness World Record pentru cei mai mulți Moși Crăciun care împărțeau simultan cadouri este deținut de România. Peste 3.939 de persoane, îmbrăcate în costume de Moș Crăciun, au împărțit cadouri în Piața Constituției, din București, reușind să stabilească un record la nivel Mondial. De asemenea, printre cei care au stabilit un record mondial la Moși Crăciun a fost America. Surferul Dale Webster a reușit să obțină recordul la „Cele mai multe zile consecutive de surf”, care au ajuns la 10.407, în data de 29 februarie 2004.

Gina Rotaru

Foto: www.worldrecordacademy.com

 

Publicat in: decembrie 2012
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement