Festival 2013 cu sport extrem în Malibu!

Home « Sport « Windsurfing

Festivalurile continuă cu o porție zdravănă de adrenalină! Malibu ne-a pregătit pentru 2013 un eveniment nautic ce-ți va ține sufletul în loc! Acrobații pe valuri, ski nautic, tumbe în mare, și sesiuni de scuba diving la mare adâncime! Începe sezonul distracției nautice, într-un stil cum nu l-ai mai întâlnit până acum! La început de vară, Laguna Park va fi invadată ce cei mai profesioniști schiori nautici si sute de mii de vizitatori curioși! Ce va ieși? Numai organizatori pot ști! Noi, însă, vă vom ține la curent!

Sporturi de apă extreme, mișcări acrobatice în aer, campioni mondiali și o locație cu meisaje de vis! Sunt câteva dintre ingredientele celui de-al patrulea festival „Pro Ski Tour”, care se organizează în Malibu, vineri și sâmbătă, în perioada 21-22 iunie 2013! Iar anul acesta se anunță un eveniment de anvergură, la care vor participa sportivi de calibru mondial din peste 33 de țări!

Miza: 70.000 dolari

Motivul? Festivalul nu înseamnă doar petreceri, muzică și dansuri pe plajă! Miza participanților la competiția de sporturi nautice este mare: 70.000 de dolari! Concurenții trebuie să își demonstreze desteritatea și flexibilitatea pe schiurile nautice, navigând cu peste 70 mph și făcând acrobații la o înălțime de peste 200 de metri în aer! Iar pentru asta, clar trebuie să fii profesionist! Motiv pentru care competiția se dă între cei mai buni pe plan mondial!

Sportivi cu renume, din peste 33 de țări, și-au anunțat deja participarea, iar marea majoritate dintre ei au început deja să experimenteze noi trucuri și acrobații pe valuri înalte! Semn că va fi o luptă strânsă, spre deliciul privitorilor, care vor putea admira cele mai noi și periculoase mișcări pe valurile mării. Evenimentul va aduce în fața publicului nu doar concurenți de calibru, ci și ambarcațiuni, plăci de surf, schiuri nautice și plăci de wakeboard profesionale. Astfel, pasionații vor putea vedea în premieră cele mai noi apariții în materie de accesorii de sporturi nautice!

Vacanță à la carte!

Începutul festivalului vine și cu deschiderea oficială a turismului maritim în Milwaukee, Wisconsin. Una dintre destinațiile de top ale lumii. Sute de yachturi și croaziere vor poposi în porturile orașului, iar milioane de turiști își vor putea începe vacanțele într-un mod à la carte! Pe lângă atracțiile turistice ale orașului și ofertele centrelor de închirieri a jucăriilor nautice, vizitatorii se vor putea bucura și de adrenalina acestui festival răcoritor, piperat cu sportivi celebrii. Ce îți mai poți dori de la o vacanță cu familia?

Gina Rotaru

Foto: www.stag-sunnybeach.com

Publicat in: februarie 2013
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement