Patrick Schwarzenegger, pe Jetpack (foto)

Home « Sport « Jetski

Vara și celebritățile se întrec în sporturi nautice! Patrick Schwarzenegger face furori în apele din Monaco cu un Jetpack. Nu este prima oară când tânărul actor, model și om de afaceri american iese în largul mării pentru a testa sporturile nautice sau a se relaxa la bordul unui yacht luxos alături de familie sau prieteni! Zilele trecute el a fost surprins cu fratele său mai mic în timpul unei distracții nautice cu jetpack-ul în apele din Monaco!

Dacă sâmbătă a fost suprins de paparazzi cu prietena lui Taylor Burns relaxându-se pe yacht, zilele trecute tânărul a trecut la o porție zdravănă de adrenalină. Și-a achiziționat propriul pachet de jetpack și a dat startul unei distracții nebunești alături de fratele său mai mic Christopher. Bineînțeles, distracția nu a fost ratată de paprazzi, care l-au fotografiat în toate pozițiile, în timp ce manevra jetpack-ul. Cum s-a descurcat și cât costă o asemenea distracție de vară?

Ce este un jetpack?

O bicicletă performantă de curse, cu sisteme de avion de vânătoare, Jetovator îți permite să testezo zborul și mersul cu bicicleta pe apă, în același timp. Totul ține de puterea și intensitatea jetului de apă, pe care le lansează motorul jetpack-ului. Jucăria marină poate urca la o înălțime maximă de 10 de metri și atinge o viteză de 40 de kilometri pe oră. Jetpack-ul este recomandat persoanelor cu experiență în sporturi nautice, pentru a putea face cascadorii de peste 10 metri în aer. Sportul se practică în echipe de câte cinci sau șase persoane. Dacă ești amator, trebuie să fii asistat de un profesionist, care să te îndrume și să te învețe și te învețe sitemul de manevrare al aparatului.

Cât costă?

Varianta standard este realizată dintr-un cadru tubular din aluminiu cu un bloc de duze vectoriale, una fixă și două mobile, îmbrăcată în fibră din sticlă (pentru a-i oferi o mai mare putere de plutire), scaun tapițat din vinil, genunchere căptușite și scut pentru față. Are unitate și adaptor PWC și HoseMount (busolă + ceas pentru evaluarea presiunii apei, folosite adesea de companiile de ambarcațiuni precum: Seadoo, Yamaha sau Kawasaki), montate la un furtun cu diamentrul aproape 36 de centimetri și 12 metri lungime.Prețul unui jetpack standard este în jurul a 9.000 de dolari în funcție de marcă și capacitate.

Gina R.

Foto: justjared.com

Publicat in: iulie 2013
Etichete pentru acest articol: jetpack, jetski, Patrick Schwarzenegger, sporturi nautice
Inapoi la categoria «« Sport

Galerie Foto

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement