Drifting pe skijet, în Marea Neagră (video)

Home « Sport « Jetski

Nebunie curată pe apă! Viteză, valuri, stropi de apă și muuultă adrenalină! O echipă de profesioniști în sporturi nautice a reușit să impresioneze la capitolul drafting pe mare! Cei cinci au realizat o demonstrație de zile mari pe skijet-uri, printr-o sincronizare perfectă și echilibru în fața a zeci de curioși. Motivul demonstrației... distracția!

 

Pe premisa „just for fun”, cei cinci și-au pregătit singuri programul de divertisment... pentru ei însuși! Întregul show a fost filmat de un prieten, iar rezultatul s-a demonstrat a fi mai mult decât mulțumitor. Zeci de curioși s-au adunat pe malul mării, pentru a simții adrenalina și a filma demonstrațiile cu telefoanele mobile. Clipul oficial, înregistrat de unul dintre amicii lor, a fost postat pe Youtube, unde tinerii nonconformiști au primit numai cuvinte de laudă.

Drifting&Flicflac pe skijet

Iar dacă la început distracția a însemnat drafting și stopi de apă, când spiritele s-au încins, tinerii au trecut la flicflac-uri la înălțime! Pe scurt: sărituri la înălțime pe sckijet-uri! O experiență inedită și destul de periculoasă, care se practică numai de profesioniști! Iar aceștia, au reușit să intre cu brio la nivelul de high class! Zecile de sărituri în aer, pe valuri de peste un metru, au făcut deliciul spectactorilor. Mișcările au fost coordonate atent, fiecare skijet-ist în parte făcându-și numărul din show ca la carte!

Nu este prima demonstrație de acest gen din România! Vara trecută, în Mamaia câțiva tineri iubitori de adrenalină au reușit să încingă atmosfera prin jocuri pe skijeturi. Ce-i drept, nivelul de performanță crește de la an la an, cei mai pasionați dintre sportivi, apelând la trucuri pe skijet-uri realizate de sportivii interbaționali. Cât de bine le ies mișcările, nici nu mai contează! Adrenalina atinge cote maxime, iar show-urile nautice strând o mulțime de spectatori!

Închirieri skijet în România

Fie că ești începător sau profesionist, pentru o distracție pe skijet-ul în apele Mării Negre, de pe Litoralul românesc, turistul poae scoate din buzunar chiar și 300 lei pe oră, în funcție de modelul de skijet ales. De-a lungul litoralului găsești o mulțime de centre de închiriere skijet-uri sau diferite ambarcațiuni de mici dimeniuni, destinate distracției. Singura problemă, prețurile diferă de la o stațiune la alta, în funcție de popularitatea acesteia.

Spre exemplu, centrele de închrieri din Mamaia și Costinești au cele mai mari prețuri pe oră. Marea majoritate cer pentru 120 ron pentru 20 minute pe skijet. Zonele ceva mai ieftine sunt Eforie Sud și Eforie Nord, unde un skijet poate fi închiriat cu 80 ron pe oră! Așadar, dacă ești pus pe distracție, este bine să ai un buget de rezervă, în funcție de stațiunea aleasă...

Gina Rotaru

Publicat in: februarie 2013
Etichete pentru acest articol: jetski, schi nautic, ski nautic, skijet, sport adrenalina, sport nautic
Inapoi la categoria «« Sport

Comentarii

Nu sunt comentarii

Adauga Comentariu

« Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu sau comentariul tau trebuie aprobat
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului nauticamagazine

Advertisement